To taky.

Jsem si říkala, jakej to asi musí bejt pohled - zblízka
To obočí ![]()
No, zvednout vnější část obočí, zvolit světlejší makeup a matné stíny...
A hlavně nerámovat spodní víčko černě...
zdensy a nenalepovat misto ras smetaky.
Ono u dveřích gymplu lovil asi I Hynek Čermák. A teen ani nema ty Jagra penize...nechapu:D
Jaký peníze, ty přízemní osobo?! ![]()
Je to holt slavnej herec
a třeba je zábavnej a umí to se ženama - na rozdíl od spolužáků z gymplu! Navíc holka jednou dostane rozum, až bude dědek sotva chodit ![]()
Karja jeho předchozí žena byla taky o dost mladší
Karja Jo, jaký peníze?! Je to horoucí cit, zrovna jako u Jágra a Bezosovejch!!
Karja tahle ma uz i vysokou. Ale taky nechapu, vypada jak Kemr v Na samote u lesa.
Jos A v poslední době mi přijde, ze je takovej i dost nepříjemne prechytracelej:D
Karja mně to přišlo disproporční i před tím
Jos a já furt koho že mi připomíná ![]()
Se přiznám, že ty holky chápu. Ve dvaceti se mi někteří charizmatičtí chlapi mezi 40-50 taky líbili. S jedním to vypadalo i na delší vztah a neskončilo to rozhodně kvůli věku.
notna To vůbec nechápu :-). Mně i ve dvaceti ty o čtyři roky starší připadali jako dědci:-). No a dneska si to tuplem neumím představit :-).
999 Většina dědci pro mě taky byli. Vždyť byli skoro ve věku mého otce. Ale stalo se, že jsem neviděla dědka, ač věkem mohl být.
999 ja si vyrazne starsiho chlapa taky neumim predstavit, prijde mi, ze ti chlapi v urcitym veku oproti zenam rychlejc starnou a ve 40 mit treba o deset patnact let starsiho chlapa nechces. Nastesti mam o rok mladsiho![]()
monis Tak teď bych taky o 15-20 let staršího nechtěla. Přemýšlím, jestli se mi vůbec nějaký takový starší chlap líbí a nevybavuju si nikoho reálnýho.
notna Jo, to de stát může :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.