999 Fuj, ty sis spletla vlákno! ![]()
Já to nechápu, přitom pleť v dekoltu má krásnou.
999 Fuj, ty sis spletla vlákno! ![]()
Já to nechápu, přitom pleť v dekoltu má krásnou.
Garfie No jo, tak já ji radši smažu :-).
999 Néé, nech ji tady, to stojí za to!!! ![]()
Garfie Ok, tak já ji tam vrátím :-)).
999 Kdo to je?
Mrs.Robinson Katie Price
No vida, jak se facelift někdy vyplatí. Nikdo by jí těch osmdesát nehádal!
999 úplně jsi mi zvedla sebevědomí
tvl 47!
Kněžna Charlene

woman27 krásná....zato on v těch bílých sakách je takovej ...jak to napsat a neurazil?
woman27 takovej obtloustlej strejc? ![]()
Ona vypada posledni dobou moc hezky, snad se uz dala dohromady.
woman27 vypadá naprosto fantasticky, jako jeho dcera spíš.
stes páprda :) ale ted koukam na roky narozeni a on je 1958 a ona je o 20 let mladsi.
Moc ji to slusi.
Abert sa nejako zmenšil ? / dlhé rukávy, dlhé nohavice / Ale Charlen vyzerá úžasne, snáď už neprežíva žiadne krízy , vyzerá že je v pohode .
barbucha jasně, nevím jak vypadá naživo, ale tady ji to fakt sluší. A vypadá přirozeně.
Hezká je, ale není taky doma tejraná? Působí na mě tak....ten nucenej úsměv a vůbec výraz.
999 no nekup to, když je to tak levný! ![]()
woman27
Hezká je, ale není taky doma tejraná? Působí na mě tak....ten nucenej úsměv a vůbec výraz.
Týranej je akorát tak tlustej Albert
Není to tak dlouho, když se milostivá vydala na cestu do Jižní Afriky "zachraňovat nosorožce", přičemž doma nechala jak manžílka tak i malý dvojčata - aby tam náhle chytla blíže nespecifikovanou ORL infekci (zlí jazykové to přičítají následkům plastik), kvůli který údajně nemohla cestovat to jest vrátit se domů... pročež tam setrvala pěknýho půl roku, a po návratu si vzala ještě další půlrok zdravotní dovolený na venkově páč jí nebylo dvakrát. Děti i manžel ji viděli tak leda na Skypu... A když ji pak donutili aby už konečně začala něco dělat, to jest občas se zúčastnit kosti lámající dřiny v podobě pózování na státní/společenský události, tváří se jak boží umučení... chudák tlusťoch aby se ztrhal ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.