Až teď mi to docvaklo: proto Ty do sebe cpeš to miso, wakame, tofu ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Si piš. Než se rok s rokem sejde, budeš TY vypadat jako moje babička!
Aziatky nestarnú tak príšerne ako my, moja obľúbenkyňa má už tiež 35 a vyzerá ako dievčatko.
A Michelle má 52.
Hele, zas to nepřehánějme - ani Asiatky (lépe řečeno zvlášť ony!) se nezříkají civilizačních výdobytků, t.j. dobrodiní plastické chirurgie.
Mrkni například tady na bábu uprostřed: http://mdperformance.com/when-skin-care-alone-wont-cut-it/
Tady na tý fotce je jí 50?! To snad musí být upravená fotka ![]()
Nevím jistě, ale na všech vypadá stejně, takže je to vlastně jedno.
Stárnu aj aziatky, tie Japonky čo som videla tento rok vo Východnej mali ksichty ako sušené slivky, na hlavách všelijaké roztodivné kapišóny ale bez ohľadu na vek snažili sa tancovať aj v tanečnom dome, čo som kvitovala, bárs aj boli totálne mimo rytmus. Tieto, čo sú tu, sú pekné všetky, vidím to aj na tunajších Kórejcoch, ženy ako bábiky a muži škaredí.
Michelle Yeoh už nevypadá tak dětinsky jako Li Gong, ale zase ve srovnání s ní mi přijde mnohem zajímavější.
A abych zase přidala nějakého chlapa, aktuálně už tedy ne, ale ještě tak před 10 lety se mi příjemně koukalo na Jacka.

můj favorit
...zajímavá žena...
A super účes.!
Daria Werbowy
found bloginvoga.com
Tahle dáma tu v žádném případě nesmí chybět:

Jo, Carmen je neuvěřitelná, vypadát po 70 letech její neuvěřitelné kariéry takhle fantasticky
.

(http://4.bp.blogspot.com)
A já sem musím dát dvojici, na kterou se nemůžu vynadívat už padesát let ![]()

Absolutní krasavice + absolutní Chlap.
tak s těma dvěma ses mi trefila do vkusu!
Ano, Bětka byla opravdu nádherná.
Z Elizabeth Taylorové jsem měla vždycky podobný pocit, jaký domenica popisovala u Jane Fondové. Čestnou výjimku mají u mě ti dva pouze se Zkrocením zlé ženy.
Ve Zkrocení zlé ženy mám tuhle dvojku úplně nejradši! Šlo jim to teda i v Kleopatře... ale jako Káča a Petruccio byli dokonalí.
Jednotlivě se mi líbili taky, ale spíš zamlada ![]()
Nádherná dvojice. I když Elizabeth v mladém věku v některých rolích (těch dokonalých mladých dam s pasem, za nějž by se nemusela stydět ani na fr. dvoře) působí až příliš dokonale a chladně.
Jak Lopez nemusím, musím uznat, že tělo má velice přitažlivé. Avšak fotka č. 2 naznačuje, že slavná čtyřicátnice začíná být poněkud zoufalá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)