Mně už ty vystrčený zadky lezou strašlivě na na nervy.

...celé je to krásné - žena i model.!

Nejsi příznivkyně twerku?
Panebože! Co je to?! Chvilka tance a oddechu v nevěstinci? ![]()
Tanec u tyče už nestačí?
Já doteď netušila co to twerk je - lépe řečeno, že něco takovýho vůbec existuje. Jdu cvičit před zrcadlo, ať jsem in (minimálně natřásání půjde samo).
Jak vidíte, všechno je možné. Já zjistila, co je twerk, před několika měsíci. Pusu jsem měla otevřenou údivem dost dlouho... ![]()
přitom je to prý záležitost stará 20 let.
To ti půjde. Chvílema to vypadá jako starý dobrý dřep. ![]()
Lvice takto třepou pozadím? ![]()
A kdo má celulitidu, tomu se vše třese samo...
...a zase Monica...

Jo, Monica by rozhodně neměla chybět ani tady
.
Tak se nám Žorž včera oženil... ale vybral si dobře, mizera.

To víš, právník v rodině se vždycky hodí ![]()
Tak to jedině.
Mně se vůbec nelíbí, když si sundá brýle, je na ní něco.... něco rušivého.
Má hezký vlasy. On koneckonců taky.
Mně je Clooney sympatickej (kromě zjevu, samozřejmě) zejména pro tu jeho zálibu ve starý dobrý Evropě. Evidentně ví, kde je ta kvalita
Že se po něm opičej další holyvůdi, jako Pitt s hnusnou Angelinou, jen dokazuje, že má vkus!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.