Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline naja
1103 příspěvků moje polička 17. října 2014 13:16
Reakce na barbucha:

Mně se líbí to mikádo s vzadu vystříhanými ornamenty, slečna má černé šaty. Některé jsou hodně odvážné, sestřih dobrý, ale občas je k tomu nevhodný obličej.

Offline 74SLena
467 příspěvků moje polička 17. října 2014 14:13

Cejtila bych se na to zrzavý mikádo co má slečna v bílým triku vedle tej blondýny s duhovou ofinou. Hlavně se mi líbí ta prostíhaná zkosená ofina. Já mám vlasy na prd a s mojí ofinou je to katastofa. tohle pěkně do toho účesu "zapluje".

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 17. října 2014 17:26
Reakce na 74SLena:

ty, jo něco podobného jsem měla před lety, s tím je strašně práce, aby to mikádo vypadalo jak má.

To je  dobrý, když máš souseda kadeřníka, kterej miluje tebe nebo alespoň tvoje vlasy.

,

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 17. října 2014 17:31

Teprve teď jsem si všimla, že tam je těch stránek víc, něco je opravdu divočárna

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 17. října 2014 17:53

mě spíš udivuje, jaké typy si nechávají tu divočinu dělat. jako že bych to do nich nikdy neřekla.

Offline Mitzi admin
1305 příspěvků moje polička 17. října 2014 18:13

Padání řeším od února, začalo mírně, posledního půl roku ale vyhazuju denně HRST vlasů a poslední měsíc jsem už nechápala, že ještě nejsem plešatá.

Ale dusty na to kápla!!

Prohrábla jsem si teď vlasy a zkoumala hlavu... a FAKT Pod tím vypelichaným vrchem mám ježka!! Proto nejsem holohlavá, jen to vypadá divně a hoooodně uvažuju o krátkém střihu.

Vždycky váhám (široká čelist, vyšší čelo, táhne mi na 50...), jestli si můžu dovolit krátký účes z jemných vlasů, to pak nic neschovám

Líbí se mi třeba tohle, ale bojím se, jak by to vypadalo na mně...

Blbý je, že zrovna mi kadeřnice ufikla hodně ofinu, takže teď by to vypadalo ještě jinak.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 17. října 2014 18:43
Reakce na Mitzi:

Jo, to by ti slušelo, ale chce to fakt tu ofinu, tak počkej pár měsíců.

Jo, mně žádný nový vlasy nerostou, žádnýho ježka nemám, jak to ?

Offline Mitzi admin
1305 příspěvků moje polička 17. října 2014 18:44
Reakce na náťa66:

Takhle dlouhou ofinu budu mít nejpozději na Vánoce   možná i dřív!

Hele, můj ježek je tak čtrnáctidenní, ještě píchá! Padají mi fakt od jara a aminexil používám druhý měsíc! Takže vydrž

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 17. října 2014 18:48
Reakce na Mitzi:

No tak není co řešit ne ? účes je super, má švih a neřeš prosím, že musíš něco schovávat, či že ti táhne na padesátku.

utíkej se objednat k holičí

Jo, nějak jsem přehlédla, že jste řešily opravdové problémy s padáním vlasů a dokonce nějakou podpůrnou léčbu. To se omlouvám, mně vlasy padají standartně, spíš co vyrvu hřebenem.

Offline fija
897 příspěvků moje polička 17. října 2014 18:59
Reakce na dusty:

Ty skrátka škrečkuješ aj tie vlasy!

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 17. října 2014 19:08

...poctive beru teda zinek,

Vybrala jsem jedno baleni pivovarskych kvasnic a od mamky jsem dostala kuru Revalidu - tablety.

Vlasy padaji o neco,sice neznatelne, ale prece, mene.

A jinak mam takovou zasadu, ze neco musi byt na hlave vzdycky dlouhe - bud vlasy na lopatky nebo dlouha ofina.

Vzhledem k veku, kvalite vlasu a vubec uz to nejaky cas jisti ta dlouha ofina

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 17. října 2014 19:09
Reakce na Mitzi:

...myslim, ze Ti to sluset bude.!, dokonce bych rekla, ze Tvuj oblicej jeste lepe vynikne

Offline Mitzi admin
1305 příspěvků moje polička 17. října 2014 19:19
Reakce na Miru:

Dík! Dám si měsíc na rozmyšlenou a pokud mě to nepřejde, bude se stříhat

Do té doby bude ofina schovávat lehce obočí. To půjde.

Offline Mirka
3998 příspěvků moje polička 18. října 2014 21:24
Reakce na Mitzi:

Jsem na tom podobně, jako Ty (obličej, věk)a ještě mám o 20 kilo víc, než Ty a asi 2 roky jsem chodila úplně nakraťoučko - tak 3 cm? Nic jsem neschovala, ale byla to dobrá změna. Teď mám asi půl roku poslední předstupeň před mikádem, moje kadeřnice umí výborně stříhat tyhle délky nedélky. Mám teď o trochu výraznější společenský život, tak jsem nechtěla vypadat jako po tyfusu (hláška sousedky).

Offline Alena
57 příspěvků moje polička 20. října 2014 23:15
Reakce na Mitzi:

Náhodou si tě v tom střihu umím představit  Já jsem už druhý měsíc úplně na krátko, stačí umýt, prudce zavřít dveře ( vzniklý průvan místo fénu ), ráno guma a vosk a jde se! 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 28. října 2014 11:39

Prosím o doporučení nějakého kulatého kartáče na foukání vlasů, nejlépe s přírodníma štětinkama a aby mě to finančně nezruinovalo. Děkuji.

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 01. ledna 2015 19:06
Reakce na Mitzi:

...tak už jsi ostříhaná.?

Offline Mitzi admin
1305 příspěvků moje polička 01. ledna 2015 23:26
Reakce na Miru:

Ostříhaná jsem, ale spokojená zatím nejsem. Takže buď to musím nechat zase dorůst a nebo ještě zkrátit

Mám totiž "něco jako mikádo" a to mi nesedí. Připadám si cize, podivně a starší