...zkrátit![]()
Jaký účes.?...
Uvažuju nad tímhle:

Uvažuju dobře? ![]()
Výborně, to jsem potřebovala slyšet!
Jdu se objednat.
Rozhodně ! Je to přesně k tvému obličeji i stylu a vlasům.
Prostě ten účes byl stvořen pro tebe.
Výborně, to jsem potřebovala slyšet!
Jdu se objednat.
Určitě to zkus, myslím, že vlasy máš husté dost, bude to vypadat dobře. Chystáš do toho i nějakou barvu?
To ti bude sedět jak ulitý!
Žádný "bude," už jsem ostříhaná. ![]()
Ne, barvím se hennou, to se těžko mění. Ani bych nevěděla za co. Před nějakým časem jsem experimentovala a nic nebo to "ono". A moje vlastní barva mě nudí. Na tu hennu jsem tak nějak zvyklá, barvím se s tím už (s drobnou přestávkou) 13 let.
Já to neuvidím, ale jsem zvědavá - dáš sem fotku? ![]()
Tak to chápu, já už neuvěřitelných asi 20 let nedám na hennu dopustit, fuj letí to.
S největší pravděpodobností jo.
Já ty selfíčka moc neumím...ale třeba mi na tom srazu barbucha nějakej "portrét" udělá. :)
Si piš!
...hm, zas mě bere, že se ostříhám...
,
já ty dlouhé prostě nevydržím, nebo co...![]()
...a momentálně, i když mám z toho strach, mě berou tyhle účesy...:

Paráda, tohle se mi moc líbí, tobě by to slušelo. Je s tím ale víc práce, když má někdo tak na ho-no vlasy jako já (jemné a mastící se)
moc hezké, ale je ti jasné, že to znamená chodit jedenkrát za tři týdny, max měsíc to obnovovat.
Navíc ráno ta práce s tím. Brrr.
Ale zase to mytí je fajn.
Mně narostly vlasy za poslední měsíc snad o dva cen´táky, takže střih za 8 stovek v pr...
jemné vlasy nevadí, pokud je dobrý střih, já mám tvrdé a husté a něco podobného jsem měla kdysi na delších, takový to číto a dlouhý vyžehlený, moc hezký... týden, pak číro lehlo a marně jsem čekala, až mi to doroste. zajímavý je, že to schválně rostlo pomalu.
...mně právě vlasy padají a vadí mi vidět ty dlouhý černý chomáče...![]()
Vlasy mám spíš jemné, ale ne řídké, ovšem jak mi furt padají..., tak řídnou![]()
Co je hodně práce.?
Já mám stejně zvyk, každé ráno si mýt a foukat vlasy, takže...![]()
Spíš mám obavy, abych nevypadla jako debil...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)