děkuji všem, jste moc milé, ale chválu si zaslouží Catherinne , ona mi ten účes z mých jemných vlasů vytvořila ![]()
Jaký účes.?...
Zarinya Kan tak alespoň jednou by se na výlet do Prahy měl vydat každý
( a spojit to)
tak jedna navsteva u dobreho kadernika u me nevyresi vubec nic.:-)
Zarinya tak to je jasný, ty taky chodíš často, ale mám třeba parfumaniačky z Brna, Plzně, Budějovic, a spousty jiných míst mimo Prahu, který přijedou třikrát, čtyřikrát do roka, udělají si výlet, zajdou do COS, zajdou ke mně... Já jim moc děkuju, vážím si toho ![]()
mnumděkuju ![]()
Catherinne no,prave,ja chodim casto a jak to vypada kdyz mas dobreho kadernika jen jednou za rok vim taky.![]()
Kamaradka vzdy ze srbska dojede uzasne ostrihana a pak se tu zbytek roku trapi stejne jako ja.ta ma tedy potiz i s barvou tu mam nastesti vyresenou.
Já mám radost z mojí dnešní práce![]()

EDITH4B hele...nedavejte sem ty mikada...muzu prasknout zavisti.![]()
Mne to doroste asi tak za deset let ![]()
Zarinya - k moři máš praktičtější krátký. ![]()
Zarinya To nevadí, stejně ti ten kratší účes sluší víc;-)
EDITH4B presne tuhle delku jsem si prala
a ted mam, jak pravil muz "vlasy ustrihnuty v pulce hlavy"
#jitřenka jo to bylo loni fajn na udrzbu u more poprve kratke vlasy,ale ted to neni ani kratke ani dlouhe,proste nijake.![]()
Karja ja si to nemyslim,ale dekuji za kompliment.![]()
Zarinya - tak jdi na barbuchu , ne vážně, víš , že u moře si vlasy žijí svým životem, tak to neřeš. Muž tě bude milovat i holohlavou a ty vlasy z fotek vypadají dobře. Užívej života a lásky , dlab na vlasy, časem dorostou.
viktorka_od splavu mně takhle z fotek přijde že máš ty vlasy teď super![]()
EDITH4B mně to nijak zásadně nevadí, až na to, že nedrží sepnutý, což byl základní požadavek (spolu se zakrytým krkem), ale víš co - já se nevidím, tak mi to může být jedno. důležitější je, jak mě vidí moji blízcí a těm se ráda líbím. no a tu představu "ustřižený v půlce hlavy" teď už nedostanu z hlavy![]()
Zarinya mně připadá, že ti ty aktuální vlasy sluší nejvíc, co pamatuju, fakt boží!!
tina diky.:-)
az nebude nutny respirator tak mi bude taky lip,ale respirator+bryle stokrat za den nasadit a sundat mi dela strasnou neplechu u usi a to mi vazne jde na nervy,fotka trochu zkresluje.![]()
jitřenka ja se tim zas tak netrapim,vlastne si ulevuju jen tady.Ja uz uces na " barbucha "
mela,ale to mi bylo dvacet takze oblicej o necem jinem
,ale me by ani nevadilo byt na kratko,jen nemam kadernika ktery me ostriha podle predstav no.
Nic si z toho nedělej. Já byla ve čtvrtek... takže mam svůj obvyklej cenťák
ale vo to nic - ta důra mi to tentokrát ale tak strašně prostříhala, že vypadám jak když mam nějakou vošklivou chorobu
No moje chyba, nemam u toho spát
vono to zas doroste...
barbucha Jak jde prostrihat 1 cm? To je snad nemožné? ![]()
barbucha Vzpomněla jsem si, jak souseka kdysi řekla čerstvě ostříhané mámě, že vypadá, jak po tyfusu. Nevím tedy, jestli se kvůli tyfusu stříhají vlasy, ale používáme to doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)