Jos já moc děkuji 711990 a Karja jak mě tady vychválily, to potěší, když budeš chtít, napiš do zpráv. Kouknem, podebatujem... ![]()
Jaký účes.?...
711990 Vis ale me padaji uz aspon deset let. Myslim, ze stresem. Jsem ten typ, co nesnasi stres, ale bez stresu nepoda zadny vykon
.
Jos jotaaaak. Ale tak to nevypadas moc plesate:D
Zarinya zvladnes jeste dalsi "ach", nebo to uz te chvaly stacilo?
. Fakt dost dobry strih!
Jos Jo, já bych to asi barvila. Na šedivou mi zatím ještě moc nepasujes;-). Ale mně se tmavé vlasy barvily fakt dobře doma, ono když nemáš po ruce žádnou šikovnou kadeřnici a musíš co mesic dobarvit, tak pokud neexperimentujes, tak to zvládneš doma. Volně prodejné barvy mi vlasy nenicily, tvoje vypadají taky silné.
Catherinne Dekuju!
711990 To snad ani nejsem ![]()
Karja Asi budu muset casem samodomo. Ale zas si tam hned nechci placnout nejakou hruzu a pak doufat, ze to jednou odroste.
Jos Těžko říct, ale na takhle tmave vlasy to těžko pokazis. Spíš to nemusí ty dědiny dobře zakrýt a budeš muset dobře vybirat
Zarinya máš to super! ![]()
Jos jsi hezka a vlasy pri trose snahy budou fajn. hlavne se vykasli na domaci barveni, to je cesta do pekla (prosla jsem ji;-( za sebe muzu rict akorat 1. opravdu dobou kadernici (cath stopro a nebo kdybys nechtela/ona nemela cas tak muzu dat tip na okraji phy) 2. nenechavat vlasy "svemu osudu", pokud zlobi, padaji.. tak dobre myt a dobre susit+nechat odborne lehce zesvetlit at ty odrosty nejsou tak kontrastni+v mezicase pouzivam kryci sprej na pesince, protoze profi barvit co 4-6 tydnu casove nedavam a ty predpokladam taky ne. 4-5x do roka uz to jde a spojit to s vyletem do hlavniho mesta, to se clovek i tesi:-)
Makara Pinot Noir mnum dekuji.:-)
Jos súhlas s viktorka_od splavu ohľadom domáceho farbenia. Farby z drogérie sa len tak ľahko nezbavíš. Ja mám farbu od svojej kaderníčky. V čase, keď k nej nemôžem, no šediny to nezaujíma, namiešam podľa jej odporúčaní a pohoda. Mám presne odtieň, ako svoje vlasy, takže odrasty nemám, len tie šediny.
EDITH4B Dodatečně, krásná práce - střih i barva. Super
.
Jos já nevím co s vlasy, ale jsem ráda, že jsem stihla fotku, jsi sympatická a žádnou upachtěnost natož tloušťku nevidím!
711990 díky, že to píšeš. Já to teď řeším, každý den hrst vlasů a od porodu už mi to přišlo dlouho. Čekám na výsledky odběrů, možná je to v mém případě porucha funkce štítné žlázy. A pomohlo ti na to něco?
Zarinya to je ale dokonalý![]()
![]()
![]()
INCOM1 ja jsem to neresila, resp netrapilo me to nejak moc a navic s tim fakt nic udelat nejde...proste najednou jsem zjistila, ze uz se neucpava odtok ve vane:D
711990 chápu, ty máš spoustu krásných vlasů. Já mám jemné a teď i málo.
Zarinya máš to moc pěkný, k tobě ty krátké vlasy jdou.
Jos já nevím co s vlasy, ale jsem ráda, že jsem stihla fotku, jsi sympatická a žádnou upachtěnost natož tloušťku nevidím!
Souhlas!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)