zmalovaný ? Krásně nalíčený,
¨Jak já bych chtěla chodit takhle zmalovaná.... podívej jak má bronzerem udělaný kontury, tvářenku, o očím se nezmiňuji, to je pro mě vrchol !
Půjdeš do ty barvy ? ![]()
zmalovaný ? Krásně nalíčený,
¨Jak já bych chtěla chodit takhle zmalovaná.... podívej jak má bronzerem udělaný kontury, tvářenku, o očím se nezmiňuji, to je pro mě vrchol !
Půjdeš do ty barvy ? ![]()
ad malování: asi záleží na prostředí, kde se dotyčná pohybuje... na můj vkus je teda zmalovaná jak kraslice
ad barva: pro matku, u mě by to byl velkej skok (ale třeba by to nebylo zase až tak blbý)
Nevim, michá mi to kadernice z cerny, bilý/blond a fialový. Když to tam nechala dlouho - byla jsem z toho modra - viz výse, ale vymeje se to do tohohle, je to preliv.
Také zalezi, co je za výchozi barvu vlasů. Na mych odmelirovaných to chytá do kourové fialova(cerstve do tmavomodrofialova).
Moje vlasy jsou bilé a tmavá plavá1:1
díky, recept předám matčině kadeřnici (matka má šedivé vlasy, tak to snad půjde)
...no ale zasadní je poměr jednotlivých barev.! A twn ja neznam...
Takovýhle přesně jsem si zrovna dneska koupila EL stíny. Těší mě vidět, že ta barva k šedejm vlasům docela jde ![]()
Akorát já se vůbec malovat neumím, takže výsledek jistě nebude tak efektní ![]()
Jaký EL stíny sis koupila? Já první stíny od EL koupila po vánocích a od té doby jsem z nich naprosto nadšená... skvělá pigmentace, výdrž, krásně se s nimi pracuje... takže inspirace se hodí :)
No takový, jaký má ta holka na fotce od Miru. Ale právě je ze mě vydyndala kolegyně
No nevadí, ještě jsem koupila jedny ty samý, ale šedostříbrný. Taky super. Tohle balení (a snad je to dokonce i stejná barva)
Já na to nemám čas ani náladu, po ránu se nějak zvlášť vybarvovat... ale na večer občas budou dobrý.
...tak tady je ta "moje" momentální barva ještě lépe vidět...

Ne, to je jiná.
No, tak já se napráším...![]()
Miluju luxus, ale smrdím korunou, že![]()
tak si to, co bych ráda, skládám na nástěnky...
...aneb pinterest.com a Miru Miru...![]()
doma mrknu... dobrej nápad, nástěnkovat si přání.... myslím, že o toto se ani pokoušet nebudu, protože bych "zasekla internet" ![]()
Na peníze kašli..... hlavně, že ti to sluší ! A sny a přání jsou důležitý....představ si, že máš neomezený možnosti, půl roku, rok si to užíváš....ale zmizí to kouzlo "přát si ".
( to byla intelektuální půlminutovka, to víš, že prachy jsou skvělý !!!) ![]()
...jasné, jsem v pohodě![]()
![]()
(nemám fb, instangram a podobné, to fakt ne..., ale tohle je pro mě relax, baví mě to)
Abych nebyla OT, tak
tohle je moc pěkné!(synek by chtěl, abych to tak ušmikla, ale to je už moc krátké...)

... pinterest... tak ti pěkně děkuji, můj už tak omezený duševní vývoj se tímto smrskává na 5 témat :
líčení oči, makeup, copy, vlasy, péče o pleť. ![]()
Už půl hodiny zírám ) jsem teoretik) na různé zapletené vlasy.

to se mi taky líbí
a tohle taky

...jo, mně taky.
Ale vždycky hledám účesy na mou momentální délku, takže teď to kratší...![]()
no já delší... ale v těchto případech se mi líbí hlavně barva
ad malování: asi záleží na prostředí, kde se dotyčná pohybuje... na můj vkus je teda zmalovaná jak kraslice
ad barva: pro matku, u mě by to byl velkej skok (ale třeba by to nebylo zase až tak blbý)
Odstín té rtěnky se mi sám o sobě líbí moc. má na ní i rty na rozdíl ode mě, jen je na ten odstín moc bledá. Má nádherně udělaný obočí. Takový bych chtěla taky. I ty stíny má krásný, že ladí s rtěnkou. Nicméně souhlasím s tebou, v kombinaci s tím, jak má udělaný oční linky a řasy a barvu vlasů to prostě nejde dohromady jako celek a vypadá i na můj vkus spíš zmalovaně než namalovaně/nalíčeně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.