![]()
Jaký účes.?...
Prosím o názor - přijdou vám tyto účesy jako pasé?
Nosila jsem dřív hodně prostříhané vlasy a vypadalo to dost dobře, jenže už je to pár let a teď o tom zas uvažuji (teď mám vlasy tupě ostříhané do jedné délky a není to ono), ale říkám si, že to, co se mi líbilo před lety (když ikonou byla Rachel z Přátel!), už může být dneska dost out.
Je to strašně blbý dotaz, ale člověku se tak nějak podvědomě líbí, co se nosilo za jeho studentských let, a nerada bych zamrzla, jestli rozumíte:)

Takze,pokus o oziveni vlakna.
Jaky uces pro opravdu kulaty oblicej?
Momentalne jsou vlasy stejne dlouhe, delka na ramena,kvalita prumerna,rovne,hnede.
Hledam prakticky,rychle upravitelny strih.
Kamarádčina dcera měla hodně krátké vlasy s hustou ofinou:) a moc jí to slušelo. Bohužel sem neumím dávat fota z apple zařízení![]()
Hodne kratkym bych se rada vyhnula. Spis nejak sikovne sestrihat.
mně tu byl doporučen lob, a i když uplně takhle to nemám, líbí se mi a na rovné vlasy super. teda vím že máš tmavý ale tohle foto se mi zdá nejpříhodnější. ty konečky musí být dobře střihnutý aby se "poskládaly" dotenka
(ofině bych se obloukem vyhnula pokud chceš snadno upravitelný...)

To ale není kulatý obličej:( A co je na husté ofině neupravitelného? Viz foto Mireille Mathieu.
Já mám prostříhanou a musím ji trochu gelovat, aby "vypadala".
tohle? no když pominu že se mi nelíbí, tak předpokládá stříhání tak co tři týdny (měla jsem podobně krátkou ofinku a dopadlo to tak, že jsem si ji zastřihovala sama, protože chodit tak často ke kadeřnici to fakt nedávám)

Taky hlasuji pro lob.

Zepředu trochu delší (ne teda takový extrém jako na fotce).
já už jsem delší dobu vaši fotku neviděla, ale pokud to myslíte pro sebe, tak jsem neměla pocit, že byste měla nějak zásadně superkulatý obličej
mám vás zafixovanou jakou oválnou ![]()
Dekuji za reakce.
To kratke opravdu ne, uplne se vidim,kdyz me vzal tata podle hrnce:-) Takovy uces unese jen nekdo a to ja nejsem.
Lob vypada o moc lepe. Chapu dobre,ze rozdil je v nejednotne delce konecku,ktere jsou zaroven prostrihany hodne do tenka?
Oval byl a doufam zase nekdy bude. Videt jste me ted nemohla, i v realu chodim spis kanalama natoz abych se fotila sem.
a nechcete se sem dočasně vyfotit?
edit: aha, byla jste rychlejší...a ani dočasně? :D
Lob je vlastně long bob. Ohledně konečků bych se rozhodovala podle kvality vlasů a toho, co se ti líbí, buď tupý střih v jedné délce, nebo postupné sestříhání (jen lehce). Zadej si do pinterestu lob haircut nebo lob round face a ukladej, co se ti bude líbit.
moc z toho bohužel nejde vidět kvalita vlasů, ale mám pocit, že bych neprostříhávala.
já si totiž myslím, že to záleží hlavně na tom, jak se chovají vaše vlasy. ani ne jak jsou husté, ale jestli plihnou, pramínkují...
myslím, že se můžete podívat třeba na kelly osbourne, ale řekla bych, že ona má vlasy docela husté.
ot, ale kelly má podle mě naprosto božího hairstylistu, já miluju naprostou většinu toho, co kdy měla na hlavě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)