vlastne je to pro me temer hmatatelne trapnoucko...
Podpora za časů korony
razorblade byl pojeb, jo? ![]()
Dadoo Mne fascinuje, ze to někdo dokáže dočíst do konce...
Dadoo příšerná pi.covina pardon ![]()
![]()
tl;dr ![]()
Dadoo Hraní se slovy mne baví (hoří horní heršpická hospoda Hrbatý Hrozen
), tady je to primitivní, předponu po- přílepíš podle potřeby, pointa pohříchu pitomoučká
Sweet Potato mne je pointa ukradená. Hlubokomyslne kecy mě neberou. Mě baví, že tohle někdo dokáže sestavit.
Znám jiné na P, mnohem trapnejsi. To je ta Padesátka.
H je super. Četla jsem i jiná písmena.
Čeština je v tomto fascinující. Nevím, nakolik to jde v jiných jazycích.
jinx Rozciloval se, ze se tomu smeju, protoze "kdybych si to precetla a zamyslela nad tim, tak si uvedomim, ze to vlastne je hluboka pravda, byt trochu kycovite napsana!"![]()
razorblade Tak urcite:))) pro me je to stejny nehorazny nesmysl jako mas rakovinu protoze se nemas rada a neproudi ti telem laska.
Zkusim napsat neco na N. Par hodin bych tim mohla v karantene zabit.![]()
Lamicka Na N mám hezkou větu: Nás nikdo nemůže nasrat :o)
Ale přiznávám, že jak jsou tyhle písmenkový texty delší než odstavec, tak u nich prostě nejsem schopná udržet pozornost.
razorblade Fakt to přečetl? Tak jako...svým způsobem má můj obdiv, ale asi už se v karanténě dost nudí ![]()
DruI To jsem někde viděla: Nás nikdy nikdo nemůže nasrat, neboť naši nadřízení nejsou normální ![]()
coralline to je dobrý :-)
Garfie on teda nemel tohle, ale neco podobnyho filozoficky ezoterickyho... ale to vyzneni bylo stejny. prosim nechtej, abych to hledala :D
razorblade Nemusíš, dovedu si to představit!! ![]()
no tvl... tohle vlákno mi nějak uniklo, tak jsem skočila na konec, a ten jakože příběh na P - wtf? větší pi... jsem dlouho nečetla, nechápu, jak toto někdo může brát vážně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)