prďola MOC DĚKUJU ZA DEZINFEKCI
!!! Dopoledne pošta doručila a je to perfektní! Po dvou klientkách jsem ráno dezinfikovala tou chlorovou hrůzou a pak přišla pošta a od té chvíle ÚŽASNÁ vůně
Jsi fakt nejlepší! Děkuju!!!!!!
Podpora za časů korony
EDITH4B já ještě smrdím ![]()
Fakt?
Je to vážně bomba, ten rozdíl! A jaks to zvládla? Kolem sedmé večer, neškytalas?
Usilovně jsem na tebe myslela...
EDITH4B Jsem moc ráda, že se ti dezinfekce hodí a voní
Jen se opatrujte, i tak to musí být záhul. Když dojde, tak jak jsem psala... ![]()
Catherinne Ale máš ji na poště, nebo ne?
EDITH4B překvapivě dobrý ![]()
A já myslela, že škytám hlady...![]()
prďola neozval se nikdo, zítra mrknu do schránky ![]()
Catherinne
. Já teda hlady taky škytala a z žízně... Zjistila jsem, že s tím superkrytim skoro nepiju, nechce se mi odstrojovat a zase balit. Normálně v práci vypiju cca tři litry vody a dnes tři deci
.
Catherinne Myslím, že bude na poště čekat, protože tobě jsem stihla poslat o den dřív ![]()
EDITH4B A co třeba camelbak s hadičkou? ![]()
![]()
prďola vidíš
, to by šlo nějak vymyslet...
EDITH4B Omlouvám se, mně to hned vizuálně naskočilo
ale to postrojení by pak bylo šílené ![]()
prďola ...šílenější než nemocniční kosmonauti už snad ne
Psala sestra z coronavirového, že je totálně dehydratovaná![]()
Korsičanka V tom nemocničním igelitovém mundúru to musí být echt děs! Nejenom, že se asi moc nenapijí, ale i odskočení musí být hrozná procedura ![]()
prďola No, proto asi nepijou![]()
To není vůbec divný. Mně pošta zašantročila již před týdnem odeslané přihlášky k zápisu do MŠ, odeslané doporučeně prioritně. Místo odeslání i dodání je jedna městská část. Dodnes nedoručili ![]()
žluťásek No tak to je mazec!
EDITH4B Omlouvám se, mně to hned vizuálně naskočilo
ale to postrojení by pak bylo šílené
Neomlouvej se, možná se fakt inspiruju ![]()
EDITH4B navíc s tím už nic nenadelam, všechny potvrzené ověřené dokumenty jsou v té obálce. Jsem strašně vytočená, ale je mi jasný, že se tak maximálně domůžu vrácení poštovného nebo nějakého mizerneho poplatku za dodejku, která mi mimochodem u dorucenych taky nepřišla. Jako co je tohleto za služby??
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)