Karja To jediné nevím a nezeptala jsem se na to
Vypadá to jako řídce kvetoucí šeřík, resp. má to stejné kvítky, jen to nekvete tak hustě u sebe jako v květenství šeříku.
A ještě jednou moc všem díky, kytice mi dělala radost opravdu dlouho! ![]()
Karja To jediné nevím a nezeptala jsem se na to
Vypadá to jako řídce kvetoucí šeřík, resp. má to stejné kvítky, jen to nekvete tak hustě u sebe jako v květenství šeříku.
A ještě jednou moc všem díky, kytice mi dělala radost opravdu dlouho! ![]()
Catherinne A nechceš si špulky ještě nechat? Co třeba když příjde podzimní druhá vlna...?! ![]()
prďola hlava se mi točí neustále, takže spíše ne.
prďola tento týden to můžu někam klidně dovézt.
OliveOyl Musela jsem lýkovec vygooglit a vypadá to, že mohl ![]()
Catherinne já si můžu vzít ty látky třeba u příležitosti stříhání. (ale nijak zvlášť je nepotřebuju, tak kdyby našly jiný využití, není problém)
OliveOyl mne to jako lykovec nepřijde. Mám ho. Můj má hustší květy. Tohle je řídké. Ale neznám všechny druhy lykovcu.
Konečně už vidíme alespoň malý světýlko na konci tunelu, já už se tak strašně těším na orosené točené na (jakékoli) zahrádce ... Díky za podporu tady i na IG, i za tu reálnou, kdy jste si k nám přišli dát kávu i za všechny rady a doporučení tady. Když si vzpomenu, kde jsme byli před korona krizí ... tak byla to bolestivá zkušenost, ale určitě jsme se i hodně naučili. Držím pěsti všem i v ostatních oborech, ať je to naposledy, co nás všechny spojilo něco takového.
Tady ještě odkaz, co mi tu někdo doporučil, učitě bude fajn, když podpoříte jakoukoli hospodu. Ať se všichni toho světlýlka na konci dožijou ;)
Dadoo Mámě roste za plotem planej a právě má květy takhle řídce. Ale klidně to může bejt něco jinýho :)
OliveOyl Řídké květy má l.jedovatý, ten ale kvete tak v únoru.
MP Meri díky za odkaz, koupila jsem k vám voucher, těsně před karanténou jsme se už nestihli stavit, tak teď už to snad klapne :)
Ja myslim, ze lykovec ne, ten mam a kvete drive nez mu vyrasi listy. Pokousela jsem si to zvětšit, ale zase se mo to rozostří. Tipovala bych mandloň.
černá káva Já bych to nejspíš viděla na zimolez tatarský.![]()
Catherinne Že bych si tu krabici s nitěma vyzvedla při stříhání ![]()
? Ne, vím že máš plno, nějak to vymyslím.
prďola Zjistim ti to v sobotu :-)
andulka01 Skvělé! Záhada řídkého šeříku/lýkovce/mandloně bude vyjasněna!
Moc díky!
prďola To růžový v kytice je Lonicera. A Gardenista moc pozdravuje :-)
andulka01 Moc díky za zjištění a za pozdrav
gardenista je velký sympaťák a tulipány nádherné!
My jsme v práci začali se střídavou docházkou do kanceláří a částečným home-officem, takže jsem v pondělí zjistila, že malé květinářství, které profitovalo z kanceláří kolem, to zabalilo
Bylo fakt hodně smutný přes výlohy vidět ty holý zdi bez kytek a bez regálů. Tak jsem hrozně moc ráda, že to tihle šikovní sympaťáci ustáli!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.