continuity nase merunka je strom na miste, kde se mu vubec nedari, nicmene ji nasadili puvodni majitele nemovitosti a bylo nam lito vzrostly stromek zlikvidovat... V zime je ovesena svetylky, krmitko mame v primem prenosu mnohokrat denne takze mrnata uz ted poznavaji hodne druhu ptaku, na jare krasne kvete a ma fantasticke merunky. Bydlet na jizni morave, tak je to win win situace. Bohuzel bydlime kde bydlime. Ja bych si merunku nevysadila. Za to mame 2 tresne a jednu visen, ktere rodi jak vztekle...
Podpora za časů korony
viktorka_od splavu Jo, to asi bude!
To jsem ráda, že to není jen můj dojem, jsem fakt moc spokojená!
barbucha no oni to bude tym ze obchod a spracovatel masa je jeden majitel je to rodinna fitma a velmi si potrpia na kvalitu a nepokazia si meno. A maso nemame balene ale kazde rano cerstve aj melieme iba na poziadanie a pred ocami zakaznika. A parky su z masa a bez muky tak ako vsetky vyrobky su bezlepkove.
Boze fakt tu robim reklamu? ![]()
Janulik03 Jen rob
reklamy na kvalitní potraviny není nikdy dost
Garfie my jsme zatim taky meli z Rohliku moc dobry maso a ryby uz ani jinde nekupuju.
Janulik03 ono je to asi vzdycky jiny, kdyz tam neni ta anonymita velkoobchodu, kdyz ty znas lidi, od kterych kupujes, znas kvalitu jejich veci. A vasi zakaznici znaji vas.
Kokoska asi tak
Janulik03 jee, k vám bych chodila nakupovat!
rasaNori Proto já, starej osel, který všem radí, že meruňka a brosvoň na Vysočinu nepatří, dnes zakoupila Kdouloň, která chce stejné podmínky jako ty zmíněné peckovice. Klacek to je přes celý auto a cena 200,- noname firma na odpočívadle s docela dobrým výběrem všech stromů, přímo z auta.

Kan Kdouloň ti chválím a myslím, že vydrží daleko víc než meruňky. Rozhodně vykvétá o dost později, nemá sklon k přemrznutí a nevadí jí i poměrně drsné podmínky (opukový lom u Slaného - sucho, slunce, vítr, holomráz). Tak good luck a těším se na úrodu!
andulka01 Díky za důvěru, ale asi tak. Nemám ji kam dát, nemůžu ji nabídnout to teplé pásmo, ale! Vždycky jsem ji chtěla na ten rosol a křížaly a udělám pro to maximum, abych ji udržela při životě. A manžel mi ji už taky pochválil.
Janulik03 Co reklamu! Dodávku si žádám
.
Kan kdouloň máme taky, uprostřed Vysočiny a dost vysoko a je to nezmar, snad nepamatuju rok kdyby zmrzla a plodná je až až ![]()
Mirka no len kolko by to islo? ![]()
belmonte Super! Díky.
Kan nepotrebuju kdoulon, nepotrebuju kdoulon:D
rasaNori
Když bude rodit, klidně se podělím.
Kan z Ostravy daleko, ale diky:)
Kan Mám kdouloň asi 5 roků, možná šest. Rodí poslední dva roky, loni měla nějakou mrchu na listech a ještě do ni naboural traktor, takže z květy obsypaného stromu zbyly jen čtyři plody a stejně vážily dohromady víc než kilo. Je to nezmar, ale u Opavy je tepleji než na Vysočině.
Garfie viktorka_od splavu My maso z rohlíku taky máme výborné. Vždycky bylo od regionálního farmáře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)