Já teda nevím... To si při každém náznaku virozy necháte udělat test na koronavirus?
Koronavirus
Fakirka pokud mas doma nekoho, koho bys nakazenim mohla zabit nebo pokud mas jit do prace a resis, jestli nakazis dalsich 20 lidi, tak jo. Co je na tom divnyho
711990 zůstanu doma a vykezim to, jako v jiných letech. Pokud bych měla horečku, či jiné příznaky, tak bych si test vyžádala od praktika. V horších letech jsem mívala virozky tak 4x za zimu. To bych musela na test každý měsíc. Virozou minim takový ten stav, že na mě něco leze. Zimnice, rýma, lehčí bolest těla či kosti.
Zu ne, že by to bylo důležité,ale myslím, že máme stejného obvodniho :-)
Uznávám, byl to blbej nápad zrovna dneska otevřít Alberta Camuse...
711990 já vím, to je úplně jiný případ... Tam to je jasné správná věc
Fakirka podle mě taky záleží na příznacích. U mě i mých dětí klasická podzimní viróza začíná velkou rýmou a případně teplotou, další příznaky se přidají až potom. Pokud bych teda chytla něco, co by se projevovalo jinak, asi bych se testovat nechala. Děti teda až po poradě s pediatrem.
999 tak dik...
Zeman je hroznej, to se nedá poslouchat.
nonemy jdu blejt
viktorka_od splavu já taky, zase umi jen vyhrožovat, dědek jeden
rasaNori Tak Dekameron jsme četli má jaře...
Evaeva Ja to mam s temi obavami stejne jako ty. Na jare nijak extra, ale byla jsem takova ,,zapojena,,. Po uspani deti sila rousky, lockdown jako blazen atd atd. Ted nakupuju denne, s lidmi se vidam venku, ale obavy mam, hlavne o rodice. Ale rekla bych, ze je to vsechno spojene s tim ubyvanim luzek v nemocnich a take ubyvanim personalu, proste clovek se nemuze spolehnout na ten spital,ze ta pece bude stoprocentni. O sebe mam strach taky, nechci ani tu ,,blbou chripku,,. O maloumalou se sambo nemuze vubec starat, ona na sebe za posledni mesic nenecha jinym nez mnou vubec sahnout, myslim, ze by dost trpela. Kdyby rodice nechodili do prace, tak jsem celkem v klidu, protoze kontaktu mame strasne malo, ale nasi maji na prenos celkem rizikova zamestnani.
Mě dnes nějak uklidnil Šebek a ředitel Bulovky, myslím, že takové rozhovory by se měly dělat víc.
Já na Zemáka radši nekoukala, aby se mi nepřitížilo.
Teď je mi líp, už jsem na chvíli zalehla s tím acylpyrinem, vypotila jsem se a je to lepší. Udělala jsem rychle kýbl hustý bramboračky, to tátovi ohřeju zítra k obědu i k večeři, a budu se přes den kurýrovat. To fakt bude jen virózka. Za normálních okolností bych to vůbec neřešila, to jsem mívala co 14 dnů. Ale holt teď už jsem taky připosraná.
No a kdyby náhodou ne a zítra to bylo horší, tak jsem s klukem domluvená, že mne vezme někam bez rezervace, tady jsem našla přehled:
a k tátovi holt ten respirátor, i kdyby virózka, tak na něj stejně nechci prskat.
https://denikn.cz/468714/neni-cas-se-bat-nebo-resit-kdo-za-to-muze-nemusi-to-ale-byt-katastrofa-burcuje-primar/
Odemčeno zde:https://twitter.com/pater_janspacek/status/1317036958737178625?s=21
S tím se plně ztozožňuju ![]()
bram naprostý souhlas ![]()
Tohle je taky dobre ANDYKODY Babis - recitace ![]()
Fakirka za mě to má cenu v případě, že se s pozitivním testem na Covid budu chovat zásadně jinak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)