viktorka_od splavu no, nic moc. Tak když to bude "ono", přeju snadný průběh a nenajazeni zbytku rodiny.
Všem ostatním postiženým přímo i zprostředkovaně - držte se a tu potvoru přeperte.
viktorka_od splavu no, nic moc. Tak když to bude "ono", přeju snadný průběh a nenajazeni zbytku rodiny.
Všem ostatním postiženým přímo i zprostředkovaně - držte se a tu potvoru přeperte.
viktorka_od splavuAsi to časem budeme mít všichni. Už nejde o to jestli, ale jen kdy a jak. Ať je muž v pohodě a má dobrý průběh, pokud by to chytl. Lítají i jiný choroby.
viktorka_od splavu Myslím na vás
a držím palce, ať je průběh co nejslabší a co nejrychlejší!![]()
Renusatko Korsičanka dekuju, objednal se zitra na test, dnes uz bohuzel neni nikde volno, a uvidime v utery. nastesti do te doby nikam nemusime.
viktorka_od splavu Tož držím palce.
U nás zatim dobrý, muž je, i po setkání s pozitivním kolegou z kanceláře, stále stejně negativní.
Sweet Potato diky, jj, vim ze az tolik nakazlivy to neni, kdyby mu rano zrovna nezacla nejaka virozka tak neplasim
viktorka_od splavu
pokud by se nákaza prokázala, přeju hladký a rychlý průběh. A hlavně držím palce, ať je to jen "nachlazení".
Tady v Chorvatsku jdou cisla taky nahoru, ze si myslim ze i kdyz si to tady protahnem, ze si vyhledove moc nepomuzeme:(ale jestli se ve stredu vratime do cr a oni vsechno ve ctvrtek pozaviraj tak me slehne.
A vsem potrebnym preju vse nej...
Babiš chce poslat všechny děti v listopadu na školy v přírodě. To asi budou spát pod širákem, ne? ![]()
Kdo z pražských by potřeboval co nejrychleji test, doporučuji nové odběrové místo na dejvické, které funguje od neděle do čtvrtka. Dnes jsem šla kolem, a prakticky nikdo tam nebyl. Ze zajímavosti jsem koukala na nabízené termíny a zatím je jich plno volných.
https://www.reservio.cz/b/ghc-kul
tak v Itálii se to taky rozjíždí... 11.705 nuovi casi... sice je jich víc než nás, ale stejně... ![]()
viktorka_od splavu drzim palce, at je to jen viroza
Lamicka děkuju. na jednu stranu už bych byla ráda, abychom to měli za sebou, jenže se bojim:-(
Babiš chce poslat všechny děti v listopadu na školy v přírodě. To asi budou spát pod širákem, ne?
Meli by mu zmenit medikaci![]()
viktorka_od splavu ja se nedivim, taky jsem se bala, ale drzela jsem to v tajnosti. Proste blbej pocit.
Babiš chce poslat všechny děti v listopadu na školy v přírodě. To asi budou spát pod širákem, ne?
ideálně na Čapí hnízdo :)
Lamicka doma taky dělám hrdinku:-) stejně jako muž, který se sice tváří jakoby nic, ale po tom telefonátu hned sednul k netu a objednal se na test i když normálně sám pro sebe trpí nákupní anorexií:-P
Muzete mi, prosim, nekdo poradit, jake jsou momentalni podminky karanteny? Ja a dcera jsme byly nahlaseny jako kontakt s nakazenym, hygiena nas teprve kontaktovat bude, takze tapu. Je to ted tedy deset dni i v pripade negativniho testu a zatim jen pro me a malou, muz neni kontakt, dokud nebude mit jedna z nas pozitivni test? Je mozne i v karantene s negativnim testem jit ven vyvetrat dite, kdyz nikoho tady u nas ve ctvti dopoledne nepotkam?
žluťásek Cožeeeee? Vždyť všechny švp zrušili?!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.