Když mám roušku dobřého střihu a velké brýle, pomáhá, když si ji zastrčím až pod oči a přitlačím spodkem brýlí na tváře.
Koronavirus
Sweet Potato už prebieha ďalší prieskum na učiteľskej webstránke zborovna.sk
AprilTwelve obhajeny je to tim,ze je nemocnych vic nez 35 na 100 000obyvatel.
A jako fakt všude? Já měla za to, že ofiko pokyn zněl pe 50 na 100 isíc roušky na pěších zónách......
A666 ve meste.
35/100 000 bylo minuly tyden,ted jsem zaslechla 46....
ale ja nic nectu,nevyhledavam,na nemeckou tv nekoukam,jen co zaslechnu v radiu.
Přiznám se, že roušek venku na veřejnosti se bojím, jasně, že na krátký trip mezi MHD a obchodem jí nesundavám, ale jinak ano, protože já prostě potřebuju mít šanci nadýchat se čerstvého vzduchu. jestli to tu zavedou i na ulici, tak si od doktora to potvrzení pro astmatiky napsat fakt nechám.......
navíc i přes to co tuhle sdílel Ludwig si enmyslím,ž e tohle je nějak extrémně podložené (účinnost)
KarjaNapadlo me postrikat sprejem do plaveckych bryli proti zamlzovani, ale antireflex atd., bojim se to zkusit...Plivani je bezpecnejsi, ale takovy neapetytlich![]()
A666 zatim to bylo,v obchodech,mhd,uradech....ted uz na pesich zonach.Jak dlouho bude trvat nez to bude uplne vsude?
nebavi me uz ani chodit ven....ja trpim na migreny a rouska to jen zhorsuje.![]()
A666 No to si přesně říkám, že podložené to venku vůbec není. 15 minut, dva metry, venku takový kontakt hrozí, když se s někým zapovídám, ale jinak ne. Nejezdím MHD, chodím pěšky, do obchodů nechodím, takže roušku vytahuju ve výtahu v práci, před výtahem po práci ji vyhazuju. Venku chci dýchat čerstvý vzduch po 8mi hodinách, kdy to mám na puse.
mirajo Ta rouška až pod očima a brýle částečně přes ni mi pomáhá. Ovšem teď už přichází období, kdy se budou brejle zamlžovat dvojitě, poprvý od roušky, podruhý prostým přechodem do tepla ![]()
Teda držet se ve vzdálenosti 2 metrů od ostatních mi připomíná takovou tu běhací hru, kdy si v kolektivu třeba 12 lidí tajně vyberete dva lidi a po výzvě se s nima snažíte udržet pomyslný rovnostranný trojúhelník. Výsledkem je, že všichni lítaj po prostoru jak posolený a čím dál víc se smějou, tak se těším ve středu do ulic ![]()
Je tu nekdo s brylema, komu se v rousce/respiratoru venku a pri prechodu dovnitr nerosi? V tomhle pocasi nekdy az tak, ze nic nevidim
Většinou mám problém hlavně v mhd, pomáhá posunout si brýle mírně dopředu.......
Někteří si chválí respirátor, že se s ním brýlě nemlží.
Aranel to je dobry, to budu hrat ![]()

mirajo Ježiš nestraš.
crazydaisy náááhodou... střevní virus bych si střihla hned! radši než koronavirus
(a měli by angažovat nějakýho korektora textu)
To nosenie rusok vonku je hrozné, obzvlášť, keď som ju mala aj v robote.
letfenixa jop, to ma fakt strašne štve. Všetky opatrenia akceptujem bez problémov, ale toto nosenie rúšok vonku som fakt nepochopila. V nedeľu som bola s malou u nás na sídlisku vonku asi dve hodiny, nestretla som nikoho bližšie ako na 10 metrov a aj keby, nie je vôbec problém sa okoloidúcemu vyhnúť oblúkom.
Včera som s ňou potrebovala ísť v rámci prechádzky aj do obchodu, nákup som si dala do ruksaka, na ktorom sa mi potom pokazil zips, mali sme so sebou aj kočárik s bábikou (ťažkou ako krava) a Alica sa šprajcla, že už nechce chodiť a mám ju zobrať na koňa. Rúško som dala dolu a keby mi niečo povedal, asi by škaredo obišiel v tej chvíli.
Ale že vraj pri športe to nie je treba, tak rozmýšľam nad tým, že budem zo sebou nosiť palice a tváriť sa že s malou robím nordic walking :-)
Rousku mate mit, pokud jste k nekomu bliz nez 2 metry. Pokud jdete na prochazku po liduprazdnem sidlisti, parku, satelitu... nevim, proc byste to resili. Neco jineho je chodnik u metra v dobe nejvetsiho provozu, tam bych si ji nasadila.
Kokoska Na Slovensku neplatí vzdialenosť 2 m. Aktuálne na Slovensku platí toto usmernenie: Nosenie rúška na verejnosti v exteriéri je povinné. To platí v zastavaných častiach obcí a miest a taktiež mimo nich.
Rúško nie je povinné nosiť mimo zastavaných častí obcí a miest ak je vzdialenosť od cudzích osôb alebo osôb nežijúcich v spoločnej domácnosti viac ako 5 metrov.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)