Torrah Hele ten sportovec, ja tusim, ze to byl nejakej kulturist?a a nevim, tam na zdravy zivotni styl moc neverim, clovek nevi, co treba kdy mohli brat a tak. Proste ta zprava mi prisla hrozne zavadejici.
Koronavirus
Lamicka To je mi tatinka líto. Odložená operace je stres. Příbuzná měla planovanou vyměnu tento týden a provedli jí to.
RoSa Syn od mé kamarádky (mmch lékařky) prodělal covid s jediným příznakem-nedokázal vstát z postele. Je mu 18, taky chodně sportuje, chodí do posilovny...když se ráno nemohl postavit, tak mu ještě vynadala, že to přepískl v tělocvičně, ale pak se jí to nezdálo a rovnou ho vzala na vyšetření do špitálu, kde pracuje. A oni ho poslali na testy, prý to tak dělají s každým, kdo má neobvyklé příznaky. Nebylo mu vůbec nic, jen nekonečná svalová únava, prý i na záchod ho musela podpírat.
notna tata to mel az na konci rijna, takze se asi v nemocnici boji, ze toho bude nejvic. Jeste vcera byl na konzultaci a nikdo nic nerikal. Snad dostane termin brzy a neprijde v tu dobu dalsi vlna, uz je to odlozene podruhe... je mi ho hodne lito. Uz se tesil, jak zase bude bez problemu chodit.
Garfie to ted mela kamaradka. Deti meli den zvysenou teplotu, muz mel jeden den horecku a ona mela problem se zvednout z postele.
Lamicka Chudák, odložené už podruhé. To je nanic. A jenom spatne chodí nebo ho to i bolí?
Dnes jsem potkala paní učitelku, která mě měla ve školce, velmi inteligentní a milá dáma, která mi jen tak mezi řečí sdělila, že ona teda na žádný virus nevěří, manžel /který je inženýr a šéf relativně velkého podniku/ si prý taky myslí, že za tím stojí korporace a Gates a jánevímkdoještě...
No nestačila jsem se divit. Stejně jako o víkendu, kdy snad všichni okolo nás měli nějakou menší/větší rodinnou sešlost, grilování etc., to jsem neviděla ani o prázdninách... ![]()
tak, "strongly positive"
euridike ja zas ziram ze jsme asi jedini kdo zustava dobrovolne doma, okolo to nikdo neresi..
Lamicka na tom odložení je blbé, že jak ho to bolí, tak, předpokládám, míň chodí a tím pádem mu ochabují svaly. Snad se vše brzy přežene a tátu odoperují.
ja zas ziram ze jsme asi jedini kdo zustava dobrovolne doma, okolo to nikdo neresi..
No právě, nejdu, kam nemusím, ale taky mám pocit, že jsem ve výrazné menšině.
zas sem dám jednoho Flegra:
betsey a to som rada, že deti do 6 rokov nemusia ich nosiť vonku, aspoň to chúďa môže dýchať
viktorka_od splavu oba dva? nebo chapu to spravne ze jste pozitivni?:(
Ne ze bych to tu chtela nejak srovnavat s chripkou, ale vy co jste ji nekdy meli jste byli nejak fit? Ja teda naposled mela skoro 40ky horecky, zimnici, bolest celeho tela, kloubu, svalu, i jen dotek pokozky bolel...Dobre, diky Tamiflu z prace jsem byla za tri dny v pohode (jinak bych byla mimo tyden). Chci tim rict, ze me vubec neprekvapuje, ze mladi a zdravi s covidem maji nekdy takove obtize.
Jos zrovna jsem to chtela zminit, ze pri opravdovy chripce jsem nezvedla ani mobil, bylo to priserny
711990 na testu byl jen muž, já to beru tak že jsme v těsném kontaktu tak je to fuk, on onemocněl 5 dní po setkání s infikovaným, pokud byl ty 2-3 dny předtím už infekční, tak jsem se nakazila cca v pátek, + 5 dní.. zítra nebo pozítří očekávám kašlik. nebo taky ne. mládež se spíš separuje, tak by to nutně chytit nemuseli, ale jedí s námi a tak.. zůstávají teda doma.
euridike no to je jedna věc, druhá, že nezůstávají doma ani ti prokazatelně nakažení a jejich nejbližší, prostě na to dlabou, na test schválně nejdou a chodí mezi lidi tak jak byli zvyklí s ostatníma nemocema
Jos já ji asi nikdy neměla nebo si to nevybavuju, ale každou chorobu nesu blbě, jak mám 37,5 umírám a tamiflu (ani remdesivir:-) mi nikdo nedá:P
tím chci jen říct že se nedivím vůbec
viktorka_od splavu tak hodne sil, to je takovy pitomy, cekat co bude nebo nebude.
viktorka_od splavu Promiň, já nezaznamenala, že Tvůj manžel je pozitivní - tak ať jste oba co nejdříve naprosto v pořádku...![]()
Asi potkala superpřenašeče, což je prostě smůla, a bylo to silnější než její opatření.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)