RoSa Myslíš průjezd Palmovkou?
Ale už se to hodně zlepsilo
Koronavirus
Potrefenáhusa jo, Palmovka, Balabenka - tam to gradovalo... fakt výbornej vejlet
RoSa Já mám podobny pocity z průjezdu Plzeňskou :-)
Článek - prof. Dušek pro Neovlivní...
+ s kamerou v patách Prymulovi... /Naprosto skvělé.../
RoSa tuhle jsem zaznamenala, že na covid zemřel nějaký sportovec, velký, co ten vir popíral
a taky mám pár známých, kteří naopak ve vyšším věku měli velmi lehký průběh, asi je to opravdu člověk od člověka, kdo ví. Z toho mám právě blbý pocit, že netuším, co by to se mnou udělalo, do který kategorie bych spadla...
jo a před chvílí mi pípla erouška - prej ve čtvrtek....
Prosimtě nestraš. Už zase?! Koukej si to okamžitě vypnout ![]()
(doufám, že to bylo až po tý Revoluční
)
barbucha tipuju to až na průjezd Bronxem, ty týpci byli fakt divný - jak jsem si hned uklidila mobil a sedla si na kabelku
nebo pak v metru...
RoSa Týpci že by byli tak uvědomělí a měli appku?
RoSa upozorňuji, že ten syn ma podle statistik průběh lehkej. Dokud není ve špitále, jsou to všechno kategorie lehký průběh.
Twitter je plný popisu toho jak byli i relativne mladi lidi v horečkách tak 14 dní.
Sweet Potato no jo, vidíš... tak v tom případě to byla barbucha - pokaždý, když se s ní vidim, mi ta erouska za pár dní pípne!
a tohle mi přijde super!
VŠCHT nabídla on-line doučování pro středoškoláky
„Pro maturanty z chemie, matematiky a biologie jsou připraveny on-line konzultace k maturitě zdarma, pro studenty, kteří mají naopak s výše uvedenými předměty problémy, je k dispozici doučování zdarma,“ uvedl mluvčí VŠCHT Michal Janovský Janovský. Doučování povede 40 studentů z bakalářského, magisterského i doktorského studia.
euridike jenomže Dušek prokazatelně verejne vykládal, že epidemie slábne nebo už jsme za vrcholem, i létě, i v zari. Dokonce jsou už lidi, co to dávají na časovou osu.
Jestli něco vykládá národů a něco jiného směrem ke svým šéfům, nevím, ale dlouhodobě je to problém.
Tak tatovi tu vymenu kycle zrusili
i kdyz ja si porad rikam, ze je to mozna lepsi. Jit si ted lehnout do nemocnice a pak jet do lazni...
Pavlena ja bych to videla na nejaky prenos pres oci, mozna spatne umyte ruce v nestrezene chvili a pokud jsou spolu casto, tak nekolikrat
No vidíš, kamarádka nosí brýle a je ultrahygienická i mimo Covid. U ní je to prostě záhada. Popírači by řekli, že to má z té obavy z viru, to ji oslabilo a má ho tam..! ![]()
Rozhovor s Václavem Hořejším v Respektu:
Část lidí je proti covidu imunní, potvrzuje vědec výsledky nových studií
luciole no ale vlastně zase "víme, že nic nevíme".
Sweet Potato no jo, vidíš... tak v tom případě to byla barbucha - pokaždý, když se s ní vidim, mi ta erouska za pár dní pípne!
Mlč a nic se ti nestane ![]()
Pavlena tak ji do toho obeda taky mohl nekdo naprskat, kdybych se az tak bala, nejedla bych ve spolecne vyvarovne. kazdopadne pokud je pozit+bez vetsich potizi tak super
viktorka_od splavu Nene, ma svoje krabicky, akorat je nemuze snist jinde, nez ve spolecne male kuchynce...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)