Akože, to navliekanie vyzerá úžasne!
Advent (nejenom) s dětma
Sweet Potato a já pořád nevím co je dort ve skle ![]()
KKKdyby ho maminka snesla dolů a postavila za dveře, tak bych ti ho mohla doručit třeba
dzizisketa děkuju, jses hodná. Já doufám, že se snad už brzy uvidíme.
Jimik jé děkuju. To vypadá krásně, k nám na východ asi ještě nedorazily. Ach jo, jak dlouho jsem neměla neco dobrého ![]()
JankaM Hele ja vcera delala dort, to byla prca, s tou nejmensi. Nestihla jsem to vyfotit, to by bylo do.jidelniho vlakna jak delany. No byl to dort o 4 ingrediencich -piskoty, jogurt, smetana a mandarinky:-D Jeste jsem zvazovala puding, ale nevim, zda by se to jako dort dalo vyklopit:-D. Vrchol kulinariny!
Narazila jsem na netu na službu Kouzelná pošta, kde můžete za poplatek nechat poslat svému dítěti pohlednici od čerta nebo od Ježíška. Buď si napíšete vlastní text nebo použijete připravené šablony.
Podle mě to musel vymýšlet nějaký psychopat, tolik zastrašování a výhrůžek na jednom místě se jen tak nevidí.
Přijde vám to v pořádku?

žluťásek já nevím, asi to mělo být vtipné nebo co. Je to hrůza, fakt citové vydírání.
žluťásek je to zlé a navíc hloupé (ty texty).
žluťásek Poslat tohle malému dítěti bych považovala za vyloženě hnusné. Ale autorovi to očividně připadalo vtipné, no.
žluťásek to je strašný. Nicméně znám lidi, kteří by se nad tím váleli smíchy a poslali to potomkům, jakože je to děsná legrace
a ještě by měli radost, že se bojej.
žluťásek tak pro puberťáka asi dobrý, podle mne mele děti nejsou cílovka
Mně se to zdá fakt hnusný, podlý.
Ale v diskuzi na fb, kde jsem na to narazila, bylo dost fotek od rodičů, co to svým dětem fakt nechali poslat a obhajovali to. Stejně jako obhajovali, že něčeho se děti bát musí, strach je zdravej, je to tradice, svět není jen dobrej a čerti jsou v pohode a je to sranda.
Já jsem teda asi extrémně vyhraněná, strašení čertama nesnáším a domů je rozhodně nikdy zvát nebudeme. Já jsem měla hrůzu i z Mikuláše s andělem, pamatuju si tu úzkost, rychle oddrmolit basnicku ať už vypadnou.
žluťásek já strašení čerty (policajty, zlým pánem,...) taky nesnáším, rodiče mají být ti, co nepřipustí, aby se dětem něco zlého přihodilo. S tou návštěvou trojice u nás doma zatím nevím, mě to nikdy nevadilo a vlastně mi to přijde hezké, když se to udělá dobře. Ale na druhou stranu, dneska bývá spousta mikulášských akcí, tak nevím, jestli ta návštěva doma není nadbytečná.
UUž se to ke mně dostalo i jinými kanály, kde to tedy bylo odmítnuto. Chápu, že čert dle tradice straší, že koncept zlobivých dětí je tak zažitý, že se nad ním lidi nezamýšlí, ale jazyk těchto vzkazů je tak zlý a hrubý a ponižující, že nechápu, jak může někdo takto mluvit k dětem.
žluťásek to je ubohé. A strašně blbě teda napsané, vtip nula, trapné. Mikuláše bude mít ve školce, prý budou hodní a nemá se jednat o strašení, domů je nikdy zvát nebudu, doma má být dítě v bezpečí, ne tam pozvat něco strašidelného.
žluťásek mně se to zdá celkem vtipný, teda ty první, pak to má sestupnou tendenci.. ale vůbec mě nenapadlo, že by to bylo určeno tak malým dětem, které se bojí čerta.. ty snad ani neumí číst ne? natož aby měly svůj mobil kam by jim to mohlo přijít.. nebo jsem už tak stará, že mi něco uteklo?
Pinot Noir my jsme teď na Kampě několikrát potkali trochu nametenýho vodníka, herec nějakýho blízkýho divadla, co si chodí pro "pár kaček když máme zavřeno, paninko"
Syn i z něj má dost respekt, pořád se ptá, jestli tam bude, jestli už šel pryč, že za námi nepřijde.
Neumím si vůbec představit, co by s ním udělali čerti. Určitě nemám v plánu jít s ním letos nikam do města, kde hrozí, že bychom je potkali.
viktorka_od splavu je to pohled, co přijde do schránky. Mně se to teda zdá hnusný i pro dítě, co už umí číst a třeba už na Mikuláše nevěří. Podle mě ty malý děti neporozumí ironii, blbejm vtípkům, spíš je to vystraší nebo rozesmutní.
Já bych o nechtěla dostat teda ani jako náctiletá, přijdou mi ty texty ubohý a blbý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)