Isca vyglancenym bytem ale taky až na stedrej den rano, za cenu velkých obětí
ty věnce jsou novinka, taky pamatuju jen barborku
a mísy s orechama a nalestenejma jablkama
Isca vyglancenym bytem ale taky až na stedrej den rano, za cenu velkých obětí
ty věnce jsou novinka, taky pamatuju jen barborku
a mísy s orechama a nalestenejma jablkama
Potrefenáhusa Kdyby ráno! Ještě odpoledne mne máma nutila umýt schody až k půdě, ať to máme na Vánoce hezký!
Náš první věnec jsem vyrobila v takovém rukodělném kroužku, bylo mi asi tak 13. Od té doby ho máme každý rok. Do té doby jsme taky zdobili až na Štědrý den, nějaké větve do vázy, na dveře,... Do úklidu nás mamka nutila dopředu:), ale nic zběsilého, spíš se provedl důkladnější běžný úklid.
Sweet Potato u nás to ještě bylo vysperkovany tim, ze se nic nevarilo předem, já teď dělám salát i polivku už den předem večer
Potrefenáhusa u nás se vařilo ten samej den. Mělo to svůj řád. Máma dělala polévky, tata salát, já obalila kapra. Děti jsme zdobily stromek a koukali u toho na pohádky. Nějak si nepamatuji žádnej stres, ještě jsme stihli i procházku před večeří, aby nám to nebylo dlouhe. ![]()
Já si to teď chystam den předem, ale majonézu nemám z čerstvých vajec, takže se nebojím a ráda dlouho spím.
Výzdoba se před Vanocema nedělala, resp. dva tři dny předem větve do vázy. Já to teda přičítám tomu, že jsme měli být 2+1 ve čtyřech lidech,IT tam příliš krámu nešlo.
Sweet Potato nejvetsi drama bylo jeden rok, kdyz si tata 23. vzpomnel, ze nevycistil rouru od kotle a ze uz to nejak spatne tahne. Kotel na etazove topeni byl v koupelne a ta byla od predsine a kuchyne oddelena jen prepazkou, ktera nedosahovala uplne ke stropu. Ty tri prostory vznikly totiz prepazenim jedne velike mistnosti. No a samozrejme trubka upadla, saze az v polivce, na dverich, na vsem v koupelne...
A pred dvema lety, uz v jinem byte, nechali horet v lampicce v obyvaku betlemske svetlo. Rano na Stedry den byla cerna tretina stropu a saze nevim proc ne zachode a v koupelne.
Sweet Potato Potrefenáhusa Presne, driv byl prvni vysmejcenej dum vcetne otrenych obrazu ( a ze jsme jich doma meli... ) a nalestenyho nabytku, a pak teprve vyzdoba, ted mam vyzdobu, ale uklid v nedohlednu.
Tak uz mame vyzdobu hotovou![]()

711990 no nunu ![]()
711990 Ty velrybky! ![]()
711990 boží ![]()
Posilam vanocni retro fotku, odhadem rok 1985?
Kazdy rok jsme museli mit pernikovou chaloupku!![]()

711990
skvely!!
VVelryby na palmách? To jsou Vánoce po potopě světa? ![]()
711990 Žirafka
tučnáček
a týpci se sombrerem, konvicí a kufříkem
ale velrybky jsou nej![]()
Nene, nejlepší zirafka, jak se k Ježíškovi sklání. Premyslim, jestli nemáme někde duplo miminko. ![]()
711990 Uberňuňu!![]()
711990 a prosím tě, Jozef má roušku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.