mnum krasny to mate
Advent (nejenom) s dětma
mnum krásný je máte! Já moc ráda zdobim, ale nechce se mi ty pernicky péct.
děkuji všem, mne to vždy hrozně bavilo a poslední roky jsem na to nějak neměla čas, až letos jsem si řekla, že snad i tu moji cácorku by to mohlo na chvilku zaměstnat. Miminko také spolupracovalo a dlouho spalo. Pro mne to bylo normálně jak terapie, jen tak si sedět a malovat ![]()
mnum no to je něco, taková nádhera. Tohle jsem v životě nedokázala, na to nemám trpělivost (a ruce). Jste moc šikovné.
mnum ty jsou krásné ![]()
mnum Krásná práce
. Úplně profi.
mnum krásne medovníčky
Vilemina Tebe jsem se ptala na ty hvězdy ze svačinových sáčků, že? Tak jsem zhodnotila, že to by nám mohlo jít a slavnostně při online nákupu z Tesca objednala svačinové sáčky - a přišla mi role mikrotenu ![]()
Pinot Noir
to je dobrý!
Pinot Noir Au![]()
Ty sáčkové hvězdy jsme před pár lety taky dělali, jsou vděčné. Jediný problém nastal po Vánocích, když je děti nutně chtěly schovat.
Já si dnes vyfotila docela vtipnou dekoraci, stromeček z pletiva a stuh/pruhů látky

Sweet Potato to je skvělý! škoda že nemáme ani jednu z komponent, do toho bych se hnedka pustila
hvězdu ze sáčků jsem si musela vyhledat, ale je to hezké a jednoduché, to bych s dětma mohla udělat. Jen kde koupit ty sáčky...
Kokoska V papírnictví se ptej po svačinových.
Sweet Potato zkusím
Kokoska no rozhodně ne v iTesco
. Je to hezké, že? Tak já už si to nechám na příští rok.
Kokoska jo, jo, v papírnictví. Letos jsem si vyhrála

Vilemina Ty jsou hezký!
Vilemina Kamarátka robila podobné hviezdy a snehové vločky z kancelárskeho papiera, poskladala, vystrihla a potom lepila dokopy.
Takéto dačo: vločky z papiera
dorota tohle je postup přesně pro mě, nejsem moc manuálně zručná
slepíš osm pytlíků, prostrihas a je to![]()
VileminaJasné, tiež nie som manuálne veľmi zručná, takže rozumiem
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)