Pinot Noir mame tu pobliz mensj papirnictvi, zkusim to tam.
Vilemina s temi svetylky je to moc hezke.
dorota to je taky krasne, ale pro ty deti je ta pytliková jednodussi, matlat lepidlem by mohl i ten dvoulety.
Pinot Noir mame tu pobliz mensj papirnictvi, zkusim to tam.
Vilemina s temi svetylky je to moc hezke.
dorota to je taky krasne, ale pro ty deti je ta pytliková jednodussi, matlat lepidlem by mohl i ten dvoulety.
Včera jsme se synem vykrajovali cukroví a on mi říká Je tohle zábava? Já se moc bavím![]()
Kdyby jste někdo ještě chtěl s dětmi něco upéct, tak doporučuju ty popraskané sušenky z kuchařky pro dceru. Obalování kuliček v cukru syna moc bavilo a co víc, byla do skutečná pomoc.
Jsem tu dobře v soutěži o nejlepší vánoční dekoraci?![]()

Sweet Potato angreštek![]()
Sweet Potato Vyhráváš! ![]()

Vy tu máte světýlkovou soutěž? Tak to musím přidat naši lampičku, co jsme vyráběli se synem. Snad ten kýč omluví, že jsme už týden zavření doma
Letos máme muchomůrkový advent.

Tak já tu mám nějaké školkové výtvory...vzhledem k tomu, že dcera stíhá v časové dotaci na 1 výtvor vytvořit 2-3 předměty, se budeme brzy v podobných věcech brodit...

Mohučanka ségra nedávno vytáhla krabici našich keramických výtvorů ze sklepa. No, dost jsme se pobavili:) Mamka říkala, že nevyhodila nic, co jsme jí nedovolili. Očividně jsme nedovolili vyhodit nic.
Pre tých, čo nevedia, čo s taškami z nákupov

Tak jsem trošku tvořila....

A tato měla být na hřbitov. Tak nevím jak se dostaneme. ![]()

continuity Ta hrbitovni je krasna! Skoda no:-(
continuity Oboje nádherný![]()
continuity Máš to moc krásné. Já se na vazby teprve chystám. Napřed mi byla zima na ručičky a teď zas prší.
continuity Ty jsi sikovna!!!
Karja Garfie Sweet Potato Isca děkuji.
My včera zdobili i stromeček a já si vždy pár větviček ustrihnu, když je hustý tak jsem měla čerstvý materiál a kytky jsem si prozíravě koupila už v pondělí. Tak se mi nechtělo čekat.
continuity Já mám kytky koupené už týden![]()
continuity máš to krásné
já ty vazby kytek vůbec neumím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.