Tak sem nakukuju. Valentýna neřešíme, tak je mi to též jedno. Můžu jak se domluvíme.
Ale když vidím vedlejší vlákno, tak asi spíš uvidíme co bude.
Tak sem nakukuju. Valentýna neřešíme, tak je mi to též jedno. Můžu jak se domluvíme.
Ale když vidím vedlejší vlákno, tak asi spíš uvidíme co bude.
Renusatko viktorka_od splavu clothilde nonemy Isca Garfie Luna nellielovett Fleur opet doufam, ze jsem na nikoho nezapomnela a zjistuju, jak se zitrejsim srazem. Kdo prijdete, pro kolik rezervacka a v neposledni rade, zda zase Morgal. Nebo nezkusit Podobrazy? Kazdopadne na 17, to uz se zajelo, zejo? ![]()
Pavlena Ja urcite neprijdu, ale uzijte si to.![]()
Pavlena Já taky nedorazím, ale budu vzpomínat! :-)
Pavlena Já asi nedorazím. Vyfasovala jsem odpolední a končím až kolem 18, tak jedině později, kdyby se něco podařilo domluvit.
Pavlena Děkuji za pozvání, ale venku se mnou sotva někdo bude postávat, natož vysedávat, takže já avizuji účast, až se oteplí
.
Pavlena Děkuju, užijte si to, já dnes pátý den omikronu, a ještě to není v pořádku, takže furt schovávám lidi před sebou![]()
Jejda, tak to vypada, ze bych se srazila pouze sama.
Tak to nechame na pristi mesic (14/3), ale to tady nebudu, musite porezervovat nekdo jiny.
Isca O jé:( Ať jsi brzo fit!![]()
viktorka_od splavu Pavlena tak to bude malý sraz, ale dojdu i na 17. U nás nic není za hodinu jako ráno
a mám kratší směnu.
Isca Tobě přeju ať jsi brzy fit.
Korsičanka Renusatko Děkuju, není to nějak drastický, už jsem v před covidový době chodila do práce s horším nachlazením, jen mám problémy se zubama zároveň teda ( zubní ordinace je zároveň jeden s mých tipů, kde jsem to mohla dostat).
Isca Omikron úplně kdekoliv a kdykoliv.
Já mám podezření, že moje týdenní bolest hlavy minulý měsíc a zažívací obtíže, byl omikron, i když testy jsem měla opakovaně negativní, ale začalo to asi 4 dny po intenzivním kontaktu. V každém případě bez pozitivního testu žádná PN a dovolené mám pár dnů, takže si ji nehodlám plácat na "podezření".
Pavlena viktorka_od splavu Renusatko asi ne na dlouho, ale dorazím a těším se na vás
nonemy Bezva, těším.
Pavlena díky za pozvání. Mohla bych dorazit až tak mezi sedmou a osmou, tak dejte případně vědět, kde sedíte.)
viktorka_od splavu ale to vis, ze nejsi..!
A jinak z vas mam radost, takze 17 Morgal? Dam rezervaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.