Kdy teď vychází sraz? 11.4? A ať vím dopředu....chystáte se někdo?
Sraz v Brně - neparfémový
Renusatko jj jedenáctýho a přísahám že nejsu infekční, těším se![]()
Pavlena mi to nějak zapadlo, promiň, https://www.inline-akademie.cz a clothilde třeba bychom se mohly složit na nějaký intenzivní skupinový jarní kurz![]()
viktorka_od splavu
Dobře.
Renusatko jj jedenáctýho a přísahám že nejsu infekční, těším se
Pavlena mi to nějak zapadlo, promiň, https://www.inline-akademie.cz a clothilde třeba bychom se mohly složit na nějaký intenzivní skupinový jarní kurz
Skupinovy in-line kurz je super napad
Doufam, ze se mi podarilo domluvit s kolegyne a na sraz prijit
viktorka_od splavu dekuju!
clothilde na skupinovy in-line kurz se urcite hlasim..!
Omlouvám se, že se do srazového vláknu cpu s dotazem nesrazovým: prosím, kam se dá v Brně vrátit balík od COS doručovaný DPD? Dlouho jsem nic nekupovala a teď nevím, kam s tím...
Fleur v IBC takova prodejna v prizemi. Ale ja zapomnela, jak se jmenuje, neco se sportem??? Tusim snad prostredni vchod a nalevo hned u nej.
Pavlena Díky!
Pavlena Vráceno, děkuji za tip. Jenom jsem byla v šoku, jak ta obchodní pasáž zpustla; před pár lety jsem tam v jednom obchodě kupovala koženou bundu, dnes je polovina obchodů zavřená, všude cedule "k pronajmutí", ve vzduchu odér indického bistra...
Fleur To mě nedávno taky překvapilo, byla jsem tam něco vyzvednout v Aktinu a dolů jsem jela po schodech. Víceméně prázdno.
viktorka_od splavu Mně tu COS zásilku doručovalo DPD.
Jestli budete mit sraz 11.4., tak si na me dejte sklenicku. Budu mit zrovna 40.
A taky jdu zaroven poprve od doby, co mam nove vlasy, ke kadernici.![]()
Luna Dnešní oslavenkyně gratuluje pondělní oslavenkyni!
A ať tě kadeřnice moc nezřídí
, i když tobě sluší všechno!
Korsičanka vsechno nejlepsi!
Jen si to necham srovnat. Se zemi![]()
Korsičanka Gratuluji k narozeninám a pořádně to oslav. Luna Za tebe to teda oslavíme my
a společné oslavy si necháme, až se sejdeme
.
Korsičanka všechno nejlepší..!!
Korsičanka Přeju jen vše dobré.
černá káva Díky, Alenko, kdypak my se uvidíme? Jak zasvítí, vyrážím - i když s přestupem. Za Blanskem na dlouhou dobu výluka![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)