Sraz v Brně - neparfémový
clothilde morgal je uplne zavreny, kavarna prestehovana na Husovu, k Prazakove palaci. Ale provazek je myslim dobra volba, i blizko od nadrazi.. Zkusim to jeste nejak vymyslet, abych mohla. A klidne vam tam dam rezervacku. Na 18?
Renusatkojá vás vezmu k nám ....ať víte, co je dědina
Pavlena Na Provázku probíhá MAČ, večery tam bývají dost natřískané, ale třeba se rezervace podaří.
Fleur Tak kdybys měla jiný návrh. Já vůbec zahrádky po Brně neznám a ještě dobré zahrádky. Uvnitř asi bude nedýchatelno i večer.
clothilde morgal je uplne zavreny, kavarna prestehovana na Husovu, k Prazakove palaci. Ale provazek je myslim dobra volba, i blizko od nadrazi.. Zkusim to jeste nejak vymyslet, abych mohla. A klidne vam tam dam rezervacku. Na 18?
A kdy se Morgal odstěhoval?
Děkuju za rezervaci u Provazku
V Provazku rezervace po cely mesic cervenec neni mozna. Slecna na baru me rekla, ze kdyz prijdeme v 6, tak si urcite sedneme. Pro jistotu jsem udelala rezervaci v Cafe Tungsram na Kapucinskem namesti, je odtud pekny vyhled na Petrov a na nadrazi cobydup
Renusatko přijedu přesně v 18
clothilde Tak já to vezmu přes Provázek případně do Tungsramu. Můj příchod se bude odvíjet od toho, s jakou rychlostí zvládnu vrátit pejska, kterého hlídám dceři, k ní domů a jestli na mě nebude dělat psí oči (pochopitelně pejsek, nikoliv dcera), abych ještě zůstala, protože to nikdy neodolám
.
Renusatkouž se rozhodlio, kam se jde?
Fakirkazatim to vypadá, že se sejdeme na Provazku
clothildeProvázek je to divadlo?
Fakirka jj divadlo a kousek za divadlem je dvorek/zahrádka. Posílám sz s telefonem na mě.
clothildelidi, co mi to děláte ![]()
Fakirka to je úplně v pohodě, od nádraží půjdeš po Masarykově nahoru cca 200-300metru a zábava V s směr Kapucínské náměstí. Pak už jen rovné, až nakonec. A je to blíž než Provázek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)