clothilde kdyby něco volám SOS
Sraz v Brně - neparfémový
Fakirka volej ![]()
Já tady nejsem, asi.
Kdyby se něco pokazilo a výráželi jsme a v úterý, tak se přidám.
clothilde mně naplánovalo na zítra program "děťátko", takže musím využít, že se se mnou chce výjimečně bavit.
clothilde děkuju za přizvání
Bohužel tady nebudu.
clothilde Já v Brně jsem, ale moje schopnost dostavit se na určité místo v konkrétní čas se odvíjí od pejska, kterého budu předávat, takže nechci nic slibovat, jen se budu - domluvíte-li se - snažit přijít.
clothilde já tentokrát nedorazím, ale v Brně budu v září, jen myslím, že to bude středa. Náhrada za ten můj zrušeny červnový kurz.
clothilde ahoj, jak to tak vidím, tak to moc nevidím...
Necháme to na září?
Asi to bude nejlepší. Ten čas teď nějak kvapí, ono i to září bude vlastně za chvíli
.
ja jsem na ture, cili nic. v zari![]()
Fleur co září, Vanoce se začaly nějak rychle přibližovat.
Moc se na všechny v září tesim
Včera kamarádka zahlédla, že do Vaňkovky už navážejí vánoční baňky (doufám, že to nečte nikdo mimobrněnský, abych za ty baňky nedostala přes prsty
).
JJá taky říkám baňky ![]()
Já už byla v pondělí v kempu v Rakousku, potom Slovinsko. Bylo to překvapivě dobré, strašně jsme se nasmáli a už plánujeme takhle celou přiští dovolenou. Nikdy bych si to nemyslela![]()
Já a znovu kemp po 25ti letech.
Tak se těším v září.
Fleur Já byla včera v Teddi a tam maj ty regály plný Vánoc, nad dveřma se teda houpala velká dýně a paní prodavačka vybalovala čarodějnice a kotlíky, ale ty Vánoce! Vždyť zbývá 128 dní, Štědrý den, bude čtvrtá adventní, takže věnec bude muset vydržet ke štědrovčerní večeři a dle nabídky umělé hmoty a flitry-glitry to ti prodejci vědí. :D
Renusatko Dovolená záleží ze tří čtvrtin na lidech, se kterými ji trávíš. Pak je v závěsu počasí a to ostatní
. Věřím, že se skvělou partou bych ten kemp možná dala i já
.
Ženy, budu v Brně na školení 7.9.2023. Mělo by to trvat do cca 16 hodin. Uděláte si na mně některá čas?
Fakirka uaaa, oni mi na ctvrtky prehodili brusleni, tusim 17:45 zaciname. Ale aspon kafe si s tebou moc rada dam..!
Pavlena tak aspoň chvilku![]()
a snad se někdo přidá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)