Dovolím se k vám připojit
Garfierozhodně neuklízej ![]()
![]()
Karja Kemp by se tu taky našel! ![]()
Já bych Olomouc na otočku dala.
Pavlena ja predbezne na bookingu bookla twin premium, spolunocleznici jeste nemam. Mam genius 10% slevu a s ni to mam za 117 eur pro dva se snidani :)
Garfie Tohle je prý nově otevřeno: https://tourism.olomouc.eu/mista/romansky-biskupsky-palac/
A prý ještě věž kostele Sv. Mořice.
v centru mám zkušenost s malým penzionem Na Hradbách - z nádraží jsem si brala taxi
razorblade tebe bych jako spolunocleznici uplne brala a budu jen doufat, ze nevejdu do analu jako tve dve spoludovolenkarky..!![]()
RoSa Ten je na hezkém a asi i klidném místě!
999Přemyslovský palác, kdysi dávno jsem tam byla, myslím že teď je součástí Arcidiecézního muzea. Ani jsem nevěděla, že nebyl přístupný.
To je moc hezký, vedle je i Dóm, kde se dá jít do podzemí. Sv. Mořic má věž přístupnou běžně, tam bychom taky mohly. A ke sv. Michalovi, tam je i křížová cesta, podzemí, kde je studánka, která údajně kdysi zásobovala celé město vodou.
razorblade Já bych ten NH teda ještě zvážila, zvlášť jestli přijedete vlakem, přijde mi to trochu z ruky, myslím že hotel tohohle typu se dá najít i blíž (třeba ta Flora, Comfort nebo Theresian) nebo něco u nádraží. Jako není to nějak smrtícně daleko, to zase ne, jen na opačnou stranu od všeho, včetně tramvaje. :-)
viktorka_od splavuNevím ještě jistě, jestli budu moct,nechce se mi nic zamlouvat předem. Nestíhám nic:D
Karja Jasně že budeš moct, holky už se těší na pohanku! ![]()
Garfie Představ si, že ta věž byla tři roky kvůli rekonstrukci zavřená :-).
GarfieMožná bude rýže s vajíčkem:D. No jako uvidíme;-)
999 To není možný!
Mám pocit že jsem tam brala děti loni o prázdninách, ale zjevně čas letí rychleji než se zdá!!
viktorka_od splavu jestli ses nominovala na ubytovacího referenta
Na hradbách, tak mě můžeš brát jako náhradníka, když bude třeba doplnít pokoj. Do NH nechci. To by mi připomínalo práci. Když bude plno, tak odfrčím domů.
Garfie ja taky jeste nevim a asi se to rozhodne az tesne pred. Ale kdyztak se nejak zaridim sama a pripojila bych se na veceri nebo snidani nebo jak by to vyslo.
Šiši tady jsou hejty na NH! :D pristi tyden na to mrknu.
Pavlena ja te taky beru a neboj! Na to skoncit v analu musis mit jiny vlastnosti a musis bejt krava![]()
viktorka_od splavu to by asi šlo, pocitej teda se mnou
razorblade oka, kravou zkusim nebyt..! ![]()
Ad hotel: ja bych idealne pobliz ostatnich, nebo ve stejnym, at je to easy.
viktorka_od splavu ok beru a těším se
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.