Sweet Potato Já mám na dvě zubaře. :-( Když počítám, že bych vyrazila kolem třetí, jsem v Brně nejdřív ve čtyři.
Leda další den na snídani/oběd, ale to je pro tebe asi passé.
Sweet Potato Já mám na dvě zubaře. :-( Když počítám, že bych vyrazila kolem třetí, jsem v Brně nejdřív ve čtyři.
Leda další den na snídani/oběd, ale to je pro tebe asi passé.
Garfie To bohužel. Ach jo. Mrzí mne to.
clothilde zase na patou?
clothilde ja asi driv nez na patou nestihnu
clothilde V pět super, díky.
Holky, ještě že mě zmiňujete, já žiju v chaosu, úplně jsem to vypustila a strašně by mě to mrzelo. Zase vás asi dost pobavím.
Renusatko no a my, co do Brna nemůžeme, nebudeme vědět nic
?
PS: tu a tam jsem si vzpomenu, kde se nám touláš...
Provázek nebere rezervace, škoda
Takže mame rezervaci v kavárně Pod obrazy, Zelný trh 14, na pátou.
Já přijdu později, mám odpolední.
Těším se na vsechny
Makara Já už právě doufám, že se dotoulám a budu zase trochu přítomná
.
clothilde Ale spěchej, asi tentokrát nebudu spát a poslední bus jede už někdy po osmé ![]()
Garfie budu spěchat, i jsem poprosila pana doktora o posunutí pacientů, takže bychom.neli skončit v 6 a v 6.30 bych měla být s vama
Moc si to dnes užijte. Abych toho mohla pořádně litovat, foun mi od včerejška nabízí fotky "loni toutodobou".
clothilde Ahoj, moc zdravím na sraz, pokud to přečteš včas, pozdravuj všechny. Moc mě to mrzí, ale jsem zasekaná v práci, jak pendluju furt mezi Brnem a dozorem nad našima na chalupě, tak nestíhám nic teďka. Užijte si to
.
Já jsem to nějak nezvládla. Přiznám se, že dneska jsem se na socialni kontakt vůbec necítila
. Tak snad si užíváte a příště na tom budu líp.
Sweet Potato
Tak ale příště!
Mulen Škoda, bylo to komorní a téma by se ti určitě hodilo. :-(
Garfie
Dneska mam blby den..
Mulen
Příště!
Mulen to je mi moc lito ale my bychom ti urcite zvedly naladu!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.