Sraz v Brně - neparfémový

Makara napodobne, rada jsem s vami pobyla!
Pavlena viktorka_od splavu clothilde Renusatko
ženy, už mám na zítra jízdenky, tak mi dejte včas vědět, kam mám dojít ![]()
Fakirka vypada to na Provazek dvur v 17. Ja myslim, ze tam jsme uz byly, trefis tam? Pokud by ne, poslu ti zitra podrobny navod, je to kousek od hlavaku
Sweet Potato super! Ja bohuzel zitra musim trochu pracovat, utrhnu se az pozdeji. Zitra udelam WhatsApp skupinu a poslu ti i info, jak k vodojemum.
Tesim se na vas, zeny..!!![]()
Pavlena Trefím tam asi podle mapy, ne? Není tam nějaká záludnost? Myslím, že jsem tam s váma nebyla.
Sweet Potato Máš rezervaci nebo jdeš na blind? Já dorazím taky dřív, ale jsem tak domluvená/nedomluvená s kamarádem, ještě se nedokázal vymáčknout, kdy se urve z práce (a snaží se mě přemluvit na večer, hahaha).
Garfie Koukám na web, s průvodcem je vyprodáno, bez průvodce píšou bez omezení.
https://podzemibrno.cz/mista-v-podzemi/vodojemy-na-zlutem-kopci/predprodej-vodojemy-zluty-kopec/
Pavlena Díky, podle mapy mi přijde, že bych snad mohla trefit.
Sweet Potato Jdi bez průvodce! Dostaneš do ruky papír,kde je némlich to samé, co říká průvodce a nemusíš se táhnout se skupinkou třiceti lidí. Vodojemy jsou boží!
brrr Jj, díky.
Sweet Potato Tak to by bylo super, já ještě nemám ani lístky, tak se když tak ozvu! A kdy odjíždíš ve středu? Já nakonec taky spím v Brně, nechce se mi v noci domů..:-)
Sweet Potato Určitě jdi bez průvodce, je to mnohem lepší. Máš neomezený čas na prohlídku a užiješ si to mnohem lépe.
Do Vavavoom Tě velmi ráda doprovodím
. Vodojemy jsem absolvovala už několikrát, naposled před deseti dny, ale mohu Tě k nim alespoň nasměrovat. Pošlu ti do SZ číslo telefonu, ať se můžeme domluvit.
Pavlena jo, myslím, že trefím
Garfie Sweet Potatopo cestě k vodojemům vás žádná záludnost nečeká, je to z centra procházka asi 25 min, v závěru tedy do kopce. Nebo lze vzít trolejbus 38 nebo 39 od červeného kostela (Komenského náměstí) a jet na zastávku Žlutý kopec a pak kousek zpět z kopce a vodojemy jsou napravo. V případě pěšího příchodu jsou nalevo.
Fakirka supeeer! Kdybys potřebovala zachránit, tak volej!
Zjistila jsem, že nemám kontakt na Fleur , eM a ani Isca ..! Prosím pošlete mi SZ s číslem, pokud chcete přidat do skupiny.
Pavlena Moc mě to mrzí, ale možná nedojdu. |I když jsem se těšila na staré reálně známé a staré virtuálně, ale dosud ne reálně známé. Zasekaná v práci, termín na krku, rodina mě dala v minulých dnech a dá v budoucích dnech zabrat. Užijte si to, všechny ![]()
Garfie Sweet Potato ale je to napytel značený, koukejte do mapy nebo pozorně kolem sebe! Jinak doporučuju stáhnout si aplikaci AudioGuide, do ní si nahrát průvodce mluveného (na webu je popsané, jak na to) a vzít si sluchátka. Prohlídku vedenou to nahradí a je fakt dobrý, že se můžete rozhlížet, jak dlouho chcete (a že je na co).
Pavlena Fleur viktorka_od splavu nonemy Mulen Renusatko Sweet Potato eM Garfie
Děkuji všem za super setkání ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)