Dolem dolu je fakt záhul. Kyčle, zadek a lejtka mi bolely snad týden. Ale stoji to za to.
CK Parfumanie
Vezmi si hůlky, velká pomoc je to.
razorblade tyjo, dolem dolu, to by pro me bylo snad jeste horsi nez nahoru! Tak at ti vyjde pocasi a cela cesta!
To jsem chtěla napsat, já bych si to dala opačným směrem nebo si to vyšlapala nahoru a ze Sněžky lanovkou :). Ty sestupy jsou masakr.
Bohuz l,nejsem zdravá a pokud se sesbíram, kamarád slaví 50.
continuity ja to nahoru uz letos sla. A dolu jsem sla pres richtrovk, coz taky neni zadnej med... a nohy to zvladly :))
razorbladejá mluvím samozřejmě o sobě, mám kolena dost zrasovaná pády na lyžích, tak jsem ráda, že to je, jak to je a nechci to příliš pokoušet. Pokud uz túra, tak optimálne k kladným prevýšením, když není zbytí tak nula - tj. kolečko.
razorblade ty jsi ale mladice, moje kolena by protestovala. A kycle asi taky.
Já bych šla, až bych brečela, na pořádné túře jsem nebyla ani nepamatuju, ale v sobotu máme výroční rodinný výšlap Voděradskými bučinami. Na Sněžce jsem nikdy nebyla, ale jednou jsem běžela závod nahoru z Janek na Černou horu!
razorblade jak dopadl vylet, sla jsi?
Nemela by CK zajem o cestu do Japonska, vlastne za Japonskem, na Jemniste?
https://japan.cz/2023/10/16/japonsko-potkava-baroko-na-zamku-jemniste/
Kokoska jojooo, sla jsem. Jen jsem si to zkratila jen k vyrovce, protoze jsem jeste mela doma nejaky uklidovy povinnosti :) bylo hezky...

Kokoska No ale to je zajímavé!
Sweet Potato to Japonsko? Já bych jela, ale v pátek mi budou trhat stoličku, tak nevím, jak se budu vynacházet.
Kokoska Ouvej, tlapkám a foukám radši i předem
Sweet Potato dik, netesim se.
Air baltic ma na pristi rok vyhodne letenky do finska, za cca 1600 kc zpatecni. Kdybyste se nektera chtela pridat, mam termin 3-7/7, dva dny helsinky, dva dny kuopio (nejakej lehci hike bych rada). Zatim jsem si to naplanovala sama, ale klidne priberu nekoho, kdo nema s kym jet a rad by se tam podival :)
Coooo? No to bych letěla! Určitě zvládnu i nějaký výšlap, ale musela bys mě na letišti držet za ruku, nikdy jsem linkou neletěla ![]()
dzizisketa a bacha, je to s prestupem! :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)