Sweet Potato Já, omlouvám se, koupila jsem si ty kolektivní plavky a od tý doby....
Garfie Tak já ti pošlu zpět ty knihy, když jsi doma. Adresu mám snad ještě někde v historii v zásilkovně.
Sweet Potato Já, omlouvám se, koupila jsem si ty kolektivní plavky a od tý doby....
Garfie Tak já ti pošlu zpět ty knihy, když jsi doma. Adresu mám snad ještě někde v historii v zásilkovně.
Karja Asi bys je nechtěla rituálně spálit nebo tak něco?
Garfie Já můžu jen tu 16, nevím jak ostatní.
A taky mrznu! Kdo ukradl léto, přiznejte se!
Nevím kdo to byl, ale bezmozek to byl určitě. Protože po 5 dnech 35°C si mi někdo stěžoval na úmorný vedro. Já si nestěžuji, stačila jsem opršet všechny pokojovky a s klidným srdcem je nechávám venku, protože je slunce fakt nespálí, já jsem na straně počasí za každého počasí. :D
Kan Ráda souhlasím!
Karja a nechceš si jít koupit kulicha?
Catherinne já dělám co můžu, koupila jsem si vlněný svetr a podzimní parku
...ale nečekala jsem, že to v tom srpnu budu i nosit.
Garfie Sweet Potato opatrne, velmi opatrne septam, ze 16 mozna muzu!
Mam zimní bundu novou! Ale i sandaly mám na cestě no....;-(
Můžu za to já. Jednak jsem si přála déšť, jednak jsem se bála, že bude horko a my na dovolené u Valtic umřeme
Tak to mám za to. (A pořád mi to přijde lepší než 35)
Sweet Potato
Napřed jsem pochopila, že by měla rituálně spálit moje knihy!!!
Karja Kdybys ji nenašla, tak napiš, ale každopádně si je můžeš ještě klidně nechat, vůbec na ně nespěchám.
Kokoska Opatrně neopatrně, je to nátlak!!! ![]()
Garfie to jo ![]()
Jenze mne to planovani akci vubec nevychazi a vzhledem k tomu, ze do konce srpna mam presne 6 volnych dni a tohle je jeden z nich, dost bych se divila, kdyby to vyšlo.
Karja Já si minulý týden koupila svoje první Birkeny. No tak jsem je vyzkoušela a doufám, že v nich ještě letos vyrazím![]()
Sweet Potato
Napřed jsem pochopila, že by měla rituálně spálit moje knihy!!!
Pochopila jsem to stejně, ale než jsem se stačila začít pohoršovat nad takovým návrhem, už to bylo uvedeno na pravou míru
.
Stihly jste tu Portu Coeli?
Stíhly, vč. komentované prohlídky.
A do kostela v Jedovnicích jsme sice koukaly přes mříže, ale to co jsme vidět chtěly, bylo vidět i tak.
barbucha Jasně :-). Doufaly jsme v portál a byla i komentovaná prohlídka. A i Jedovnický kostel.
jerry Já si nevšimla, že už jsi odpověděla :-).
Garfie Tak co, může se ve středu Praha těšit na tvou přítomnost?
Sweet Potato Já se teda přiznám, že jsem pořád tak lehce na vážkách. Pochopitelně bych ráda, ale znamená to pro mě výlet na celý den a času mám teď strašně málo! Pořád si říkám, že spát můžu v letadle, ale jedu nadoraz. :-)
Coze? 16/8 je sraz? Ja jedu do prahy az 17/8... si snad kvuli vam zkratim dovolenou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.