Mám Čaj bylinkáře - Na cholesterol a Anticholest od Grešíka. Budou to mít v lékárně nebo zdravé výživě. Ještě budu shánět rozrazil.
Ordinace 24/7
Makara díky, mrknu po tom.
continuity Pinot Noir bohuzel me ten pristup neprekvapil. Muz je registrovany v ordinaci, kde se toci doktori, vse se resi pres Emmy, zadny osobni pristup. Mne se podarilo najit novou doktorku pred rokem a to tak, ze jsem mela ohromne stesti - rekla mi do telefonu, ze sice pacienty nebere, ale ze dnes udela dobry skutek a vzala me. Takze az k ni pujdu priste, zkusim se zeptat i na muze.
Lamickazkuste Arterin. Je to vytazek z cervene ryze a funguje jako statiny. Manzelovi kolegyne na snizeni cholesterolu pomohl
Ginger diky
Lamicka červenou rýži maj kdyžtak v Sapě, je to dobrá příloha - a neslévá/neproplachuje se, v tom vývaru je prý nejvíc živin (je to v návodu)
Jsem vysazená proti politice Dr.Maxe a muž mi tam teď koupil jejich Ibuprofen, že Ibalgin měli jen nějaké obří balení.
Jsem jen zaujatá, nebo fakt je možné, že to nezabírá resp. zapůsobí po mnohem delší době a účinek vydrží po kratší čas?
Dívala jsem se na složení, účinná látka je stejná ve stejné síle, ale zcela se liší pomocné látky.
žluťásek Jo určitě je to možný může se blbě rozpouštět kvůli těm přidaným látkám a nebo se třeba rozpustí v blbým místě trávicího traktu a ne tam kde se Účinná látka nejrychleji vstřebá
žluťásek mne tam ted kupoval neco muz, protoze jel do Pisku do Kauflandu. Ten pripravek stoji vsude cca 290 Kc a v Dr.Max ho za tuto cenu maji jen s kartou, bez jejich karty za 390 Kc. ![]()
A vzdycky mi tam cpali jinou znacku leku, uz tam nechodim.
žluťásekbohužel je to velmi pravděpodobné. Vysvětlovala mi to jedna doktorka a je to s těma jejich značkama tak, že zatímco ty originál léky prochází testováním, tak aby nemuseli platit licence tak použijí účinnou látku, dají jiné přídavný látky a jsou v plusu. Ta doktorka byla úplně říčná že vždycky řeknou ten lék nemáme, ale máme jiný se stejnou účinnou látkou (jejich) a pak se diví. Pacientům normálně zakazuje jejich privátní značku. Já se tedy snažím tam vůbec nechodit, a chodím do malých neretezcovych lékáren. Takže ani dr.max ani Benu.
Já dr. Maxe taky nemám ráda, bohužel tady u nás převzal jednu lékárnu, kterou jsem měla fakt ráda, s odborným personálem, který ted musí doporučovat ty jejich věci jako první. Fakt velká škoda.
Prosím, jak odlehčit kávu? Přibuzný měl potíže se srdcem, na klasické kafe se už necejtí, starší generace, klasicky celý život pil turka. Nikdy nepil nic jiného, v lázních si zvykl na nějaké capučíno, to mu chutná, doma to ted kompenzuje ale už tou kupovanou směsí.....ale nejsem si jistá, jestli ty kupované pytličky jsou v něčem lepší (takové to rozpustné, co hrnek to jedna dávka), jestli si tím kofeinově odlehčí. Neporadíte někdo, abych to měla bez práce to zjištování? Na Caro ho teda nenalákám, na koupi kávovaru to taky nevidím. Tak asi nejlépe kupovat bezkofeinovou kávu,co, ale nevím, zda to mu zachutná...
Karja fajn rozpustný kafe bez kofeinu mají v Marks and Spencer. Jediný, ze kterého mě nepálila žáha. Jestli pije pytlicky 2v1, rozhodně to nebude horší ![]()
žluťásekOn pije ty capucinovy pytlicky, možná to má trochu jinou chuť....což o to to nevadí,ale musím prozkoumat, zda to má fakt méně kofeinu. Mam pocit, že dobrý bezkofeinový doporučovali i z tchibo
Karjabezkofeinova kava illy vůbec není na chuti poznat.
viktorka_od splavu Lamicka rysamona díky, já si na to taky dávám pozor, jejich produkty nechci. Teď jsem odpadla doma s virozou, byl tam muž a hnedle mu to nacpali.
Já k nim chodila kupovat kosmetiku Uriage, tvrdila mi tam paní, že jsou výhradní dovozci a byla fajn. Pak jsem zjistila, že na lékárna.cz to mají taky a o polovinu levnější. Jakože fakt, rozdíl v ceně 300 nebo 600 za stejný produkt stejné množství. Nechápu.
žluťásek maxe nesnáším a chodím tam jen v nouzi nejvyšší (teď naposledy pro rozpustná antibiotika pro dítě, co jinde nebyla) a věřím, že můžeš mít jinou citlivost na ty jejich výrobky. Taky mi totiž jednou muž domů donesl místo ibalginu jejich ibuprofen, sám ho po pár ne moc pozitivních zkušenostech nepoužívá, ovšem mně paradoxně zabírá o dost lépe než růžová klasika. Jsem z toho upřímně překvapená, asi až dojde tam pro něj zase potupně půjdu. A přeju brzké uzdravení!
Malenge děkuju, zas nějaká hardcore verze dětský rýmy pro dospělý. Syn jen smrkal, ale byl jinak ok. Já to mám v plný parádě i s teplotou, bolestí hlavy a celýho těla, jak kdyby mě přejel tank. Tyvago květen, já doufala, že teď máme na pár měsíců už klid ![]()
žluťásek šmarja, to je děs toto, já už taky žiju v domnění, že konečně dobrý a začneme normálně žít! Menší dítě ovšem včera taky začalo smrkat a teď v posteli pěkně chrápe, doufám, že tím to taky skončí. Dnes se totiž ve školce objevilo na nástěnce pěkně naštvané sdělení = výtah ze školního řádu o docházce nemocných dětí, přičemž na dveřích je cedule s prosbou nechte děti léčit doma už asi měsíc, což jsme tam za těch víc jak 5 let ještě nezažili. Opatrně jsem se ptala a učitelky se jeví dost naštvané, že tam máme nějaké totálně nezodpovědné přírůstky, co tam posílají i děti s infekčními chorobami, které se musí hlásit a tak.
Ať jsi z toho brzo venku!
Karja to rozpustné pytlíčkové kapučíno bude asi slazené. Jinak si myslím, že můžeš koupit jakékoliv rozpustné bez kofeinu, na chuti to nebude poznat. Já teda kupuju normální mleté a na chuti to nepoznám. Muž si ho taky klidně dá a to ho kofein netrápí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)