marieu to je dobre vedieť. Idem teraz tak či tak meniť gynekológa, tak aspoň budem vedieť, na čo sa pýtať.
Ordinace 24/7
marieu a teda mám dlhodobo skúsenosť u nás, že sa gynekológovia boja do čohokoľvek "šťuchať", keď sú tam aj endokrinologické veci a je to teda dosť frustrujúce.
slniecko já tomu rozumím, ono je to na pomezí odborností, u nás třeba chybí i aktuální učebnice s praktickou "kuchařkou", takže je těžké se v tom dobře zorientovat.
marieu prosimte kdyz uz zminujes Mirenu, mas nejakou zkusenost za jak dlouho se ten cyklus s ni ustali? Zatim prvni dva cykly jsem krvacela mnohem vic a dyl nez doted, tak jestli je jeste sance ze se to upravi...
marieu rozumiem.
711990 trvá to několik měsíců. Obvykle nezavádím na jaře a v létě, vždycky přes podzim/zimu, nejpozději třeba v březnu- pokud s tím ta žena souhlasí. Na žádost samozřejmě kdykoliv, ale s upozorněním.
upraví, ale chvíli to trvá. já jsem teda kojila, takže ztížené hormonální podmínky, ale trvalo to skoro rok než jsem byla úplně bez krvácení. Od té doby je radši jen měním kus za kus.
Držím palce, teď už je to dokonalost sama.
711990 jsem zvědavá, jak si sednete
Mně se do toho nějak nechce, jak se to blíží
marieu aha! Jasny, ja jsem teda prechazela z gestagenovy antikoncepce na ktery jsem byla kvuli migrenam, se kterou jsem krvacela prakticky nonstop, byt slabe, takze tohle je vlastne mensi obtiz:D
continuity tak to je dobry vedet, diky:)
Evaeva ja jsem vicemene spokojena, i kdyz ten prvni tyden jsem to docela citila. Ale jinak zadny vedlejsi ucinky, zadny PMS..
711990držím palce,já jsem teď spokojená moc, cyklus jsem neměla tak 10 let a ještě mi gynekolog řekl, že to má v přechodu další benefity. Že spousta žen má různé potíže, které se musí řešit hormony a to tělísko jim taky brání. Takže jsme ho ještě loni měnili.
continuity Potvrzuju.
Evaeva neboj se ničeho. Je to fakt super věc.
Ani to zavádění není žádná hrůza, maximálně co se mi stalo, že se podráždil bloudivý nerv a bolí to pak jak menstruace. Když tak si dej předtím jeden Ibalgin nebo si ho vem sebou.
Kromě toho nic necítím ani při té výměně, a to je logicky složitější.
711990 gestagenová antikoncepce sedí spíš kojícím ženám. Málokteré nekojící vyhovuje. I taková ta Zlynda je tak 50:50. Držím palce, aby se ti to brzy ustálilo. Mirena, pokud dobře sedne, je opravdu skvělá (ne, nejsem placená Scheringem
)
continuity právě na to zavádění a výměnu mi není příjemné pomyšlení, i ten pocit, že budu mít takhle uvnitř drát
Ale ještě kojím, tak mám tak rok na rozmyšlenou
Na 1.zavádění si nevzpomínám, ale teda výměna bolela dost, to jsem i řešila, jestli to fakt chci.
Ale jinak opravdu samá pozitiva.
continuity to je fajn. Muj plan puvodne spis byl brzka hysterektomie, ale pokud by to melo mit takovejhle prubeh, tak bych si nestezovala.
marieu
ja jsem se toho bala spis kvuli tomu risku, ze vyhodim penize a zjistim, ze se mi zhorsej migreny, proto jsem tolerovala tu gestagenovou, az dokud to random krvaceni nezaclo bejt neunosny.
Evaeva zavadeni neres, to kazdej vnima jinak a prezijes to. Jako zazila jsem rozhodne lepsi zakroky, myslim ze by se u toho mohlo nejak umrtvovat, ale proste je to par vterin.
711990 prosím tě, hysterektomii jen z adekvátní zdravotní indikace, jinak ne...! To nechceš.
A tu tabletu předem jste měly?
Evaevamůžeš i během kojení, to není kontraindikace
Já jsem měla noční můry, že budu mít dvojčata. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)