Do stížnosti s tím nemůžu, ale mám nějakou virózu, už 5. den a vůbec nikam se to nehejbe, vesměs mi nic není, ale taková ta klasika, rýma, krk, únava, zima, ven nemůžu, nic dělat pořádně taky ne. A hlavně odpočívám, piju čaje, jsem furt doma v teple a furt nic, přijde mi, že dřív byly ty virózy fakt do týdne pryč, od 4 dne zlepšení ale teď se to vždycky táhne jak smrad...Jeste že děti zaopatřuje muž a mají jakžtakž i program venku a nemusí být jen se mnou doma.
Ordinace 24/7
Karja Neměl něco takovýho onehdy tvůj sambo? Nevím, co je to za mutaci.
Aranel Tak ten má tuto mutaci bohužel dost často:D.
Karja Šiš lituju, mám to taky, je to úplně naprd, už skoro pátý den mě bolí v krku tak, že nemůžu polykat, rozjel se mi kašel, nejlíp mi dělá pít horký čaj s citronem a medem, ale venku je 32 stupňů! V pondělí měl muž volno (státní svátek), děti ve škole, strávila jsem to jednou nohou v hrobě, včera zrušila oběd s kamarádkama a zítra máme odpolední párty ze školy, taky nepůjdu. Dopuju se práškama z ČR a nepomáhá nic, včera už jsem vyměkla a poprosila muže, ať mi koupí japonský léky (který na nás obvykle nezabírají), protože je to nějaká místní mutace...![]()
Garfie Tak to se vysvětluje, mám ten japonskej taky:D. Já dneska vyrazila pro paralen a neměli ho;-//. Takze stejně potřebuju něco japonskyho. Ale mám hroznou rýmu a zalehle ucho, tak možná i wasabi by pomohlo:D
Prosím, neviete niekto, či sa dá kombinovať kodein s Tussinom? Tussin pomahal strasne malo, lekarka mi predpisala kodein, vcera lepsie, dnes to uz nestaci.
A co na svalovicu z kasla? Brusne a medzirebrove svaly. Davam si lieky na bolest (konieckoncov aj tak na teplotu)...ale strasne to boli aj tak. Ma zmysel si to natierat niecim? Voltarenom, alebo niecim takym?
slniecko Neporadím, ale lituju moc moc.
Sweet Potato ďakujem.
slniecko To mě mrzí ![]()
Já mám něco k tomu voltarenu - doktor mi kdysi říkal, že je dost diskutabilní, kolik té masti vůbec projde přes vrstvy kůže na místo určení, a že když už, tak je dobré mastí nešetřit a pečlivě ji vtírat.
Nevím, kde se to řešilo, ale muže jsem dnes po necelém týdnu nemoci, teploty do 38C a kašle vystrkala k doktorce a je z toho crp 50, zánět průdušek a ATB na 7 dní.
Musel se tam tedy trochu vnutit, ale to po pár dnech chce určitě lékaře.
Mohučanka to je možné. ja som to nakoniec vyriešila obyčajným starosvetskym mazadlom "na pľúca", poznáš to, vazelína s mentolom a trochu nejakých EO, aj keď som účinku nikdy neverila, ale vedela som si to aspoň risknúť na rozdiel od Voltarenu, ktory som považovala za liečivo, a zistila som, že je to dobré, lebo sa tým ten hrudnik dobre masíruje a na tú bolesť mi pomaha ta masáž.
continuity držím palce
....robili mu aj odbery? Lebo tu sú teraz všade mykoplazmy (my ich teda mame s dcerou kombinovane aj s chlamýdiami, lebo nebudeme trocháriť) a lekarka nam obom nabrala aj na cierny kaseľ, že sa rozmáha.
čierny kašel nemá a dostal antibiotika, co by mali fungovat aj na mykoplazmy.
continuity super, tak hlavne nech mu je co najskôr lepšie
slniecko ono.sa hrozně podceňuje taková ta klasika - husacie sadlo, v krajnej nudzi aj maslo, na hrudník. Je to teda hrozně protivné, ale fakt to pomáha.
Čím prosím mazat modřiny pod očima po blepharoplastice?
stes teď už je na to asi pozdě, ale mraženej hrášek ještě než vylezou
Mne výborne fungoval Heparoid pod očami až po lícne kosti v superhrubej vrstve. A pobyt vonku na chlade. Dlhé prechádzky po lese v pomalom tempe - lebo zvýšené tepy viečkam neprospievali.
stes taky bych vsadila na Heparoid
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)