Borozan to není, ale jako velmi důstojnou náhradu můžu doporučit tohle. Dokonce i celkem podobně voní
Ordinace 24/7
žluťásek Borozan se už neprodává? To ne! Ten byl na odřený nos to nejlepší!
notna to už jsi teda hodně dlouho neměla rýmu, gratuluju
už mnoho let není k dostání
žluťásek ja velebim papirovy kapesniky, co se tyce odrenyho nosu pri ryme, to mi prijde jako velky krok pro lidstvo!
žluťásek Mam v lékárničce zbytek. Pravda, už bude asi prošlý. Máme občas rýmou, ale konvička a Pinio Nasal nám zabírají skvěle, tak odřený nos máme tak jeden den.
notna Haha, moje maminka má taky jeden historký Borozan v lékárničce, nakládá s ním jako se svatým grálem...
Nechápu, proč ho přestali prodávat, fakt nic lepšího neexistuje!
žluťásek já neměla odřený nos z rýmy, co si ho hned začnu mazat jelením lojem. Ale tohle koupím pro děti ![]()
Evaeva mamiiii fuuuj, tohle nesnesu vůbec, nedávej mi to. A taky to strašně smrdí!!!
(Aneb koupila jsem synovi o víkendu, teď jsem chytla tu jeho strašnou rýmu taky a jak jsem ráda, že to nechce. Aspoň zbyde pro mě
)
GarfieAsi bych ho měla přenést do ledničky, aby mi nežlukl :-) Ale třeba ho zase začnou vyrábět. Jeden čas nebyl dostupný Pinosol a pak se objevil Pinio Nasál. Díky Bohu! To je jediné účinné na rýmu.
žluťásek jeho boj! Tebe to bolet nebude![]()
žluťásek ja velebim papirovy kapesniky, co se tyce odrenyho nosu pri ryme, to mi prijde jako velky krok pro lidstvo!
nejlepší jsou alouette z rossmanna. ![]()
žluťásek já neměla odřený nos z rýmy, co si ho hned začnu mazat jelením lojem. Ale tohle koupím pro děti
dneska jsem řemeslníkovi ukazovala, že nezavírají jedny dveře. Vytáhl z kapsy blistex, namazal ty čapliky, co zalezou do rámu, když se zmáčkne klika a, koukala jsem jako blázen, ty dveře najednou zavíraly. Tak můžeš kdyžtak vyléčit nos a ještě pořídit drobný opravy v domácnosti. ![]()
Tabea
opravovat blistexem
Ten jsem teď koupila staršímu, když měl rty fakt hrozný. Normálně kupuju něco levnějšího![]()
V dm mají taky dobré kapesníky, s balzámem píšou na obalu. A něco v nich fakt bude, protože čistit brýle s nimi nejde, akorát je zamastí.
Evaeva ja se hrozila, jestli to fakt dává na ty špinavý dveře. Že to prý na pusu nedává. Tak jsem mu říkala, že si vybral dost drahej výrobek, jestli by Balea taky nestačila. Smál se, že dává jen to nejlepší.
WDcko je dražší ![]()
WeDecko by tam nedrželo. Matlal to na ten čaplik v zámku a pak i dveře zvenku, nepromazával zevnitř, ani panty. Doufám, že se mi někdy naskytne příležitost někde tím zamachrovat. ![]()
WDcko drží, je to původně antikorozní ochrana balistických raket (konkrétně Pershingů
), přilne na kovové povrchy hodně dobře a nesteče.
Holky máte někdo zkušenost s antidepresivy, třeba v rodině, zaměřené spíše na úzkost a s tím související nespavost? Četla jsem o Trittico, Mirtazapin, někdo zmiňoval i Zoloft.
Na přelomu prosince, ledna jsem zřejmě zažila 2 panické ataky v práci, z přemíry stresu, z docela nečekaných restrukturalizačních změn. Navíc díky hodně složitému dětství a dospívání (bezduvodne fyzické tresty, zneužívání ze strany příbuzného, pokusu o znásilnění v 18 zákazníkem z restaurace kde jsem pracovala) jsem dost tvrdá i sama na sebe. Vždy jsem vůči zaměstnavateli cítila velkou zodpovědnost, abych všechny závazky měla tipťop v pořádku.
Celý život bojuji s tím, že všechno zvládnu, otci jsem se snažila vždy dokázat, že jsem silná, statečná, a vše zvládnu (syna jsem od 7 let vychovala sama, hodně jsem pracovala abych nas uživila)
Hlavně to nejdůležitější je, že zhruba 10 let beru prášky na spaní, a chtěla bych to řešit. Můj praktik je v důchodovém věk, a než vpadnu do ordinace na preventivku, ráda bych věděla kterým směrem jej nasměrovat.
Třeba se celý život peru sama se sebou, a zbytečně ![]()
33lejaby ja bych teda rekla, ze to neni na antidepresiva, ale spis psychoterapii. s tebou neni nic spatne, pokud uz je toho na tebe prilis (coz nechapu jaks to mohla tak dlouho vydrzet), tak je lepsi naucit se te zateze zbavit nez se v tom udrzovat praskama a "drzet" dal. nemusis vydrzet vsecko, v zadnym pripade![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)