Renusatko Co konkrétněji tě zajímá?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Když se ptáš takhle, tak asi do dětského ![]()
Sweet Potato Mám na chalupě dvě skříně někdy ze začátku minulého století a manželskou postel. Oboje je intarzovaný nábytek. Tak jestli může mít nějakou cenu a kam se obrátit. Chalupu budu prodávat a tohle nemám kam dát jinam. Jinak bych se toho nezbavovala.
V MF Dnes píšou, že ministerstvo už připravuje řešení ošetřovného, protože školy budou uzavřené déle než 9 dní, ale já napočítala 8? Nebo se do toho počítá i víkend? Předpokládám teda, že ty rozšířené prázdniny zůstanou prázdninami.
Garfie počkej a ty věříš tomu že v listopadu otevřou?
Garfie Rozšířené prázdniny zcela jistě zůstanou. Dny boje proti covidu! Dobré dva dny, co ušetřej za ošetřovné.
Sweet Potato No to si právě taky myslím!!
viktorka_od splavu No proto se ptám, pokud připravují podklady pro ošetřovné, je jasné, že otevření neplánují.
Garfie OCR se platí i víkendy, ale jinak taky myslím, že neotevřou hned
Garfie já vůbec nechápu, proč ten píp včera sliboval, že od listopadu jsou děti zpět ve škole. Osobně to považuji za vyloučenou věc.
continuity Poněvadž ho prý prof. Prymula ujistil, že to tak bude... //To se mi právě "líbilo", jak Babiš tak neustále pokukoval po Prymulovi, aby mu to vše odkýval, aby bylo jasné, že to jsou Prymulova rozhodnutí, zbabělec...//
euridike Ještě chvíli a Prymula mu s tím taky sekne....
continuity Myslíš, že nepustí ani ten první stupeň? To ošetřovné je velká pálka, navíc lidi reálně chybí. U mého muže ve fabrice uplácí matky, aby nešly na očr.
Garfie On Prymula na CNN Prima News před pár dny říkal, že rozhodnutí přijmout post ministra zdravotnictví lituje, se mu nedivím - ale co čekal? Podporu a vděk? To by musel být extra naivní...
euridike Taky jsem to četla, myslela jsem, že ví, do čeho jde. Souhlasím s tebou, úplně.
Kokoska Prymula mi nepřijde jako člověk, který má problém přijmou odpovědnost za svoje činy, ale přijímat odpovědnost za rozhodnutí zbabělého, psychopatického šéfa, je jiná písnička.
To už narazí na problémy s osobní a profesionalni integritou a já v jejím hájení za vsech okolnosti nevidím nic špatného.
Osobně bych ale řekla, že Prymula drží momentálně Babiše i celý ten spolek pěkně za koule, jednak za ním stojí Zeman, který je sice dost vetchý, ale vzepjat k vykonu se jeste dovede. A po druhé dalšího ministra zdravotnictví, který by tomu alespoň trochu rozuměl už nenajdou. Maďar má nový flek, ten se už nevrátí.
Kokoska Je šťastnej, sklízí lajky a potlesk a naparuje se u Krause, což mi teda přijde hodně hodně nevhodné, v současné situaci.
Sweet Potato Vojtěch? Já na Krause nekoukám.
Tak Betty IPhone, ten nechceš
.
Tak Betty myslim ze tento, o tom jsem jeste neslysela ze by se rozlepil:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)