999 viktorka_od splavu aha iphone, no ještě nemám vyřízenou reklamaci. Mají na to ještě 10dní. Už se poohlížím po novým. Ale jsem nahlodaná vstoupit do stejné řeky,
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jdu se jen tak zkusmo optat - včera jsem kolegu šokovala poznámkou, že jsem nikdy neviděla Titanic /argumentovala jsem tím, že když chci vidět DiCapria ve vrcholné formě, pustím si Co žere Gilberta Grapea, když chci vědět něco o Titanicu, pustím si dokument/. Jsem fakt taková nestoudná výjimka, nebo se najde ještě někdo?
Já taky ne.
euridike já jsem to viděla až před pár lety. Když to letělo tak se mi Leonardo nelíbil ![]()
Kokoska Vojtěch. Já taky nekoukám, Kraus se mi dávno zprotivil, ale bylo toho všude plno - i tam zpíval![]()
euridike
Udělej si za mne čárku.
Ginevra Sweet Potato trouba jeden
euridike Hlásím se!
eM Sweet Potato JankaM Ginevra Díky, já jsem se s podobnou reakcí nesetkala poprvé, tak jsem to chtěla zkonzultovat
/pravda je, že se většinou diví spíš muži/...
euridike Fakt muži? To zas udivuje mne.
Jinak já nepochybuju o kvalitách toho filmu, jen jsem nějak nikdy neměla potřebu. Vím, jak to dopadne, zbytečně bych to obrečela.
euridike buď v klidu, tento handicap vyrovnávají ti, kteří jiný film než Titanic neviděli (v kině myslím) ![]()
Sweet Potato Já myslím, že konkrétně tito pánové podlehli klišé, že většina žen je na romantické filmy, jichž je v jejich očích Titanic prototypem - alespoň tak mi to přišlo...
euridike Aha, takhle.
OT - ten tvůj flakón je strašně krásný.
Pinot Noir Taky pravda...
Já znám jednoho, který v kině viděl jen Zachraňte vojína Ryana - ale třikrát! //Což chápu, scény vylodění jsou na velkém plátně fascinující...//
- ten tvůj flakón je strašně krásný.
Taky se mi líbí - jednoduchý a vkusný, tak trochu skandinávský styl - i když je to Valentino...![]()
euridike já znám právě pár lidí, kteří před Titanicem nebyli v kině dvacet let a od té doby už taky ne. Mně tehdy tak lezlo na nervy, že na to jdou takové davy a právě i spousta lidí, kteří jinak do kina nechodí, že jsem se sekla a do kina nešla, přestože jsem tehdy chodívala do kina i třikrát týdně ![]()
Pinot Noir To chápu, já mám někdy taky tendenci tak nějak /pod/vědomě "bojkotovat" takové ty trendy záležitosti, které v tu chvíli jedou téměř všichni - já si počkám, až je klid a opadne ten hlavní boom - a pak si to v klidu užiju...![]()
euridike mluvíte o sambovi? Taky byl jen na Ryanovi. A ještě nedávno na něčem co si soukromně nazval Čtyři v tanku a Brad Pitt
euridike ja taky ne, ale omlouva me, ze mi v dobe premiery bylo jen 8?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)