"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 13. října 2020 17:57

euridike ja sa priznám, že Titanic som videla niekoľkokrát v kine, pretože mňa premiéra postihla zrovna vo veku 13 rokov a do Lea som bola beznádejne zamilovaná. Mala som zošit, kde som si lepila jeho vystrihnuté obrázky zo všetkých možných časopisov a celú izbu som mala ním vytapetovanú. A Rómea a Júliu s ním som videla asi 20 krát. Koniec priznania 

Offline euridike blogger
3868 příspěvků moje polička 13. října 2020 17:59

Miru Já AL s Queen respektuju hlavně proto, že striktně jede vlastní cítění a interpretaci jejich hudby, nenapodobuje Freddieho, protože to je vždycky nanic, on má na to být svůj - a přesto ty kultovní písně důstojně unést...

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:00

euridike 

tak

(fakt jsi mi udělala radost!že mě někdo s Adamem chápe... Já, ve svém věku a tenhle týpek, že jo...)

Offline Malenge
4590 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:03

euridike  on to tak prostě má, on asi neumí být špatnej (železná maska se nepočítá , to je prostě shit a i v jeho rámci byl ok). A jestli nemusíš jeden žánr, tak to se nedá nic dělat, však jich je dost jiných, osobně mám Departed hooodně vysoko v žebříčku.

Offline euridike blogger
3868 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:04

betsey Ale teda Romeo and Juliet jsem viděla taky, měla jsem ráda Claire Danes - a tady se mi Leo líbil, ta role mu fakt sedla... A hned se mi teď vybavila i hudba...

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:06

Já byla na Titaniku v kině a jak  jsem starej cynik, tak na konci jsem byla regulérně dojmutà

Ale jednou mi to vidět stačilo, ani ten Leonardo se mi líbit nezačal

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:06

euridike normálne som dostala chuť pozrieť si to zas, musím to niekde nájsť A Claire Danes mám aj ja rada

Offline euridike blogger
3868 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:07

Miru Věk je naprosto iluzorní a podružná záležitost, kterou Ty fakt řešit nemusíš...

Offline euridike blogger
3868 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:15

Ignis Taky jsem cynik, ale brečím u věcí, u kterých ostatní ne - třeba u Dýmu bramborové natě, u scén s Radkem Holubem v Učiteli tance a tak... Romantické filmy obecně mě nedojímají, což je opět můj problém - ale jsou i výjimky, třeba Taková láska/Cet Amour-là /ale to samozřejmě není klasický romantický film/...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:16

euridike Ja som vzala Leonarda na milosť, až keď sa objavil v Tarantinovom filme. Dovtedy som sa jeho filmom vyhýbala, výnimkou Inception, to je dobrý film a tam mi nevadil.

Offline euridike blogger
3868 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:23

paktofonika Tak to chápu - Tarantino si z každého herce dokáže vymáčknout to nejlepší a nejpozoruhodnější, herce vždycky dostane přesně tam, kde je chce mít - a diváky taky...

Offline Malenge
4590 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:26

euridike Hudba v R&J je úžasná, měla jsem i CD a kamarádky mi ho záviděly, ráda si ho pouštím i teď.

Offline euridike blogger
3868 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:27

Malenge Já jsem si ji taky teď pustila...

Offline Malenge
4590 příspěvků moje polička 13. října 2020 18:31

euridike  to já musím ještě chvilku počkat, až mi draci půjdou spát...

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 13. října 2020 19:20
Reakce na euridike:

betsey Ale teda Romeo and Juliet jsem viděla taky, měla jsem ráda Claire Danes - a tady se mi Leo líbil, ta role mu fakt sedla... A hned se mi teď vybavila i hudba...

​To je vydařené zpracování. I když samozřejmě Zefirelli je nej

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 13. října 2020 19:37
Reakce na Kokoska:

euridike Garfie ono je asi něco jiného být poradce s tím, že když se něco zvrtne, vyžere to ministr, nebo být přímo ministr a vyžrat si to sám. Řekla bych, že Vojtěch je teď šťastnej jak blecha, že je z kola pryč.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 13. října 2020 19:38

Renusatko hezky ponozky

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 13. října 2020 19:42

euridike Mě právě klasické romantické filmy taky nijak nedojímají, tohle byla výjimka

Ale nějak podobně na mě zapůsobil konec Gappy, kdy se maminka setká se svým mládětem a to bylo asi v 8. třídě. Pak dlouho dlouho nic, až ten Titanik. 

Samozřejmě i jiné filmy mají silné momenty, ale obvykle působí jinak.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 13. října 2020 19:47

euridike 

Argo je snad nejvíc napínavej, nervy drásající film, kterej jsem kdy viděla.

Ovšem u dialogů producenta a maskéra jsem se válela smíchy. To dělo do vlastních řad se Affleckovi mimořádně vyvedlo!

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 13. října 2020 19:49
Reakce na Sweet Potato:

​To je vydařené zpracování. I když samozřejmě Zefirelli je nej