euridike ja sa priznám, že Titanic som videla niekoľkokrát v kine, pretože mňa premiéra postihla zrovna vo veku 13 rokov a do Lea som bola beznádejne zamilovaná. Mala som zošit, kde som si lepila jeho vystrihnuté obrázky zo všetkých možných časopisov a celú izbu som mala ním vytapetovanú. A Rómea a Júliu s ním som videla asi 20 krát. Koniec priznania
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Miru Já AL s Queen respektuju hlavně proto, že striktně jede vlastní cítění a interpretaci jejich hudby, nenapodobuje Freddieho, protože to je vždycky nanic, on má na to být svůj - a přesto ty kultovní písně důstojně unést...
tak![]()
![]()
(fakt jsi mi udělala radost!
že mě někdo s Adamem chápe... Já, ve svém věku a tenhle týpek, že jo...)
euridike
on to tak prostě má, on asi neumí být špatnej (železná maska se nepočítá
, to je prostě shit a i v jeho rámci byl ok). A jestli nemusíš jeden žánr, tak to se nedá nic dělat, však jich je dost jiných, osobně mám Departed hooodně vysoko v žebříčku.
betsey Ale teda Romeo and Juliet jsem viděla taky, měla jsem ráda Claire Danes - a tady se mi Leo líbil, ta role mu fakt sedla... A hned se mi teď vybavila i hudba...![]()
Já byla na Titaniku v kině a jak jsem starej cynik, tak na konci jsem byla regulérně dojmutà ![]()
Ale jednou mi to vidět stačilo, ani ten Leonardo se mi líbit nezačal ![]()
euridike normálne som dostala chuť pozrieť si to zas, musím to niekde nájsť
A Claire Danes mám aj ja rada
Miru Věk je naprosto iluzorní a podružná záležitost, kterou Ty fakt řešit nemusíš...![]()
Ignis Taky jsem cynik, ale brečím u věcí, u kterých ostatní ne - třeba u Dýmu bramborové natě, u scén s Radkem Holubem v Učiteli tance a tak... Romantické filmy obecně mě nedojímají, což je opět můj problém - ale jsou i výjimky, třeba Taková láska/Cet Amour-là /ale to samozřejmě není klasický romantický film/...
euridike Ja som vzala Leonarda na milosť, až keď sa objavil v Tarantinovom filme. Dovtedy som sa jeho filmom vyhýbala, výnimkou Inception, to je dobrý film a tam mi nevadil.
paktofonika Tak to chápu - Tarantino si z každého herce dokáže vymáčknout to nejlepší a nejpozoruhodnější, herce vždycky dostane přesně tam, kde je chce mít - a diváky taky...
euridike Hudba v R&J je úžasná, měla jsem i CD a kamarádky mi ho záviděly, ráda si ho pouštím i teď.
Malenge Já jsem si ji taky teď pustila...![]()
euridike
to já musím ještě chvilku počkat, až mi draci půjdou spát...
betsey Ale teda Romeo and Juliet jsem viděla taky, měla jsem ráda Claire Danes - a tady se mi Leo líbil, ta role mu fakt sedla... A hned se mi teď vybavila i hudba...
To je vydařené zpracování. I když samozřejmě Zefirelli je nej![]()
euridike Garfie ono je asi něco jiného být poradce s tím, že když se něco zvrtne, vyžere to ministr, nebo být přímo ministr a vyžrat si to sám. Řekla bych, že Vojtěch je teď šťastnej jak blecha, že je z kola pryč.

Renusatko hezky ponozky ![]()
euridike Mě právě klasické romantické filmy taky nijak nedojímají, tohle byla výjimka ![]()
Ale nějak podobně na mě zapůsobil konec Gappy, kdy se maminka setká se svým mládětem a to bylo asi v 8. třídě. Pak dlouho dlouho nic, až ten Titanik.
Samozřejmě i jiné filmy mají silné momenty, ale obvykle působí jinak.
Argo
je snad nejvíc napínavej, nervy drásající film, kterej jsem kdy viděla.
Ovšem u dialogů producenta a maskéra jsem se válela smíchy. To dělo do vlastních řad se Affleckovi mimořádně vyvedlo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)