"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline eeny-meeny
242 příspěvků moje polička 13. října 2020 19:49

Renusatko Já zrovna chalupu zařizuju a dívám se hlavně po nějakém starém kredenci. Možná i nějaká skříň by se hodila. Tak jestli třeba máš fotky, podívala bych se na ně. Na facebooku je jinak k tomuto tématu dobrá skupina: https://www.facebook.com/groups/2056992947859563

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 13. října 2020 21:16

Jak zrusim paypal ucet?

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 13. října 2020 22:01

euridike 

Já ho neviděla celý, jen asi půl hodiny.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 13. října 2020 22:09
Reakce na Ignis:

Já byla na Titaniku v kině a jak  jsem starej cynik, tak na konci jsem byla regulérně dojmutà

Ale jednou mi to vidět stačilo, ani ten Leonardo se mi líbit nezačal

​já jsem hlavně nikdy nepobrala proč lidi chodí na ten samej film opakovaně (za mého mládí spolužačky na Hříšný tanec:P, já teda ani nemusím vidět v televizi furt to samý dokola takže dost trpím když to tu furt jede:-( jediný co můžu víckrát jsou oblíbený knihy. film mi úplně stačí jednou, i když se mi líbí

ad cynik... já titanik v kině mám už navždy spojenej s doprovodem (šli jsme tři), kterej si cestou koupil pivo v plechovce a v té nejdramatičtější scéně, když celý kino ztichlo a se zatajeným dechem čekalo co bude... najednou cvak a šššt a glogloglo

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 13. října 2020 23:31

711990 Tak mne bylo asi teda taky 8, v dobe vysilani v TV asi 9. A nasi me na to nechali se segrama koukat a dodnes se mi sklebej kvuli jedny vete,co jsem u finale rekla. Takze ja mam Titanic taky spojenej jen s tou hlaskou,co se tam poradne delo,nevim.

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 13. října 2020 23:33

Kokoska Já jsem se přihlásila. Kupodivu jsem to nikdy v životě nepoužila a heslo a e-mail jsem trefila. Po přihlášení jsem tam někde našla kolonku zrušit účet a to je vše. 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 13. října 2020 23:43

Renusatko no ja prave tu kolonku nemuzu najit 

48190 příspěvků moje polička 13. října 2020 23:45

Kokoska je v Nastavení, vlevo dole

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 14. října 2020 00:02

viktorka_od splavu podle napovedy by to melo byt o radek niz pod heslem Upgrade na firemni ucet, tam nemam nic. 

48190 příspěvků moje polička 14. října 2020 06:15

Kokoska jo, v telefonu to tak mam. zkus jinej prohlizec

Offline baltik
4869 příspěvků moje polička 14. října 2020 06:41

Devčata, diskuse o tom, jaká je nejlepší čtečka byla tady nebo v knihách? Nemůžu to najít.

Nemáte nějaké shrnutí, na co se dívat? děkuji

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 14. října 2020 07:45

baltik vzhledem k tomu, za pocketbook mi vydržel pár měsíců, pak rupnul displej a nikdo netuší proč, reklamace neuznana...

Celou dobu vedle něj ležel Kindle, který neměl problém, tak nám uz taky Kindle a už dost let v pohodě. Nic jiného bych nevymyslela,i když to možná už vyřešili, kdo ví. 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 14. října 2020 07:56

viktorka_od splavu zkusim, dik.

Offline euridike blogger
3868 příspěvků moje polička 14. října 2020 08:06

​já jsem hlavně nikdy nepobrala proč lidi chodí na ten samej film opakovaně

​Já se na některé filmy dívám opakovaně kvůli pocitu, náladě, kterou mám, když film sleduju - nebo kvůli hercům /jako třeba Intouchables/, kvůli výpravě; pro mě nevracet se k oblíbeným filmům je stejně nemožné jako neposlouchat opakovaně oblíbenou hudbu...

Offline Liesel
1574 příspěvků moje polička 14. října 2020 08:07

baltik čtečky tohle mi přišlo docela rozumné

Offline euridike blogger
3868 příspěvků moje polička 14. října 2020 08:10
Reakce na Sweet Potato:

​To je vydařené zpracování. I když samozřejmě Zefirelli je nej

​Souhlasím, to je čirá krása... To zpracování s DiCapriem se mi líbilo v době, kdy bych možná Zeffirelliho ještě tolik neocenila - a Leo dal Romeovi prostě civilnější, frackovitější tvář, která se mi líbila... //Ale to už tady zase myslím na Romea a Julii ve Stavovském, na Honzu Budaře a Katku Holánovou, ti byli ...//

Offline euridike blogger
3868 příspěvků moje polička 14. října 2020 08:15
Reakce na barbucha:

Argo je snad nejvíc napínavej, nervy drásající film, kterej jsem kdy viděla.

Ovšem u dialogů producenta a maskéra jsem se válela smíchy. To dělo do vlastních řad se Affleckovi mimořádně vyvedlo!

​​Přesně tak... Jak jsem tady psala, nebaví mě krimi, to pro mě napínavé není, ale filmy jako Argo ano.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 14. října 2020 08:16

baltik taky hlasuji pro Kindle, mám a jsem spokojená. Sice nepodporuje tolik formátů jako Pocketbook, ale jak píše continuity , četla jsem hodně recenzí a mám kamaráda se stejnou zkušeností, praská tomu display a neuznávají reklamaci.

Offline Malenge
4590 příspěvků moje polička 14. října 2020 08:16

Kokoska a si představ, že já jsem tu kolonku našla, ovšem opakovaně mi to hlásilo, že účet zrušit nelze kvůli nějakému cosi a že mám kontaktovat kohosi a blablabla. Dost mě to vytočilo  ale tak mám tam starou adresu, starou dávno propadlou kartu, tak na to asi kašlu, za 8 let jsem to ani jednou nepoužila.

nebo myslíte někdo, že je nutné to řešit?

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 14. října 2020 08:24

viktorka_od splavu Malenge z počítače se mi to povedlo. Nejdřív to chtělo nějakou aktualizaci a pak už to šlo.