Renusatko Já zrovna chalupu zařizuju a dívám se hlavně po nějakém starém kredenci. Možná i nějaká skříň by se hodila. Tak jestli třeba máš fotky, podívala bych se na ně. Na facebooku je jinak k tomuto tématu dobrá skupina: https://www.facebook.com/groups/2056992947859563
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jak zrusim paypal ucet?
Já ho neviděla celý, jen asi půl hodiny.
Já byla na Titaniku v kině a jak jsem starej cynik, tak na konci jsem byla regulérně dojmutà
Ale jednou mi to vidět stačilo, ani ten Leonardo se mi líbit nezačal
já jsem hlavně nikdy nepobrala proč lidi chodí na ten samej film opakovaně (za mého mládí spolužačky na Hříšný tanec:P, já teda ani nemusím vidět v televizi furt to samý dokola takže dost trpím když to tu furt jede:-( jediný co můžu víckrát jsou oblíbený knihy. film mi úplně stačí jednou, i když se mi líbí
ad cynik... já titanik v kině mám už navždy spojenej s doprovodem (šli jsme tři), kterej si cestou koupil pivo v plechovce a v té nejdramatičtější scéně, když celý kino ztichlo a se zatajeným dechem čekalo co bude... najednou cvak a šššt a glogloglo![]()
711990 Tak mne bylo asi teda taky 8, v dobe vysilani v TV asi 9. A nasi me na to nechali se segrama koukat a dodnes se mi sklebej kvuli jedny vete,co jsem u finale rekla. Takze ja mam Titanic taky spojenej jen s tou hlaskou,co se tam poradne delo,nevim.
Kokoska Já jsem se přihlásila. Kupodivu jsem to nikdy v životě nepoužila a heslo a e-mail jsem trefila. Po přihlášení jsem tam někde našla kolonku zrušit účet a to je vše.
Renusatko no ja prave tu kolonku nemuzu najit
Kokoska je v Nastavení, vlevo dole
viktorka_od splavu podle napovedy by to melo byt o radek niz pod heslem Upgrade na firemni ucet, tam nemam nic.
Kokoska jo, v telefonu to tak mam. zkus jinej prohlizec![]()

Devčata, diskuse o tom, jaká je nejlepší čtečka byla tady nebo v knihách? Nemůžu to najít. ![]()
Nemáte nějaké shrnutí, na co se dívat? děkuji
baltik vzhledem k tomu, za pocketbook mi vydržel pár měsíců, pak rupnul displej a nikdo netuší proč, reklamace neuznana...
Celou dobu vedle něj ležel Kindle, který neměl problém, tak nám uz taky Kindle a už dost let v pohodě. Nic jiného bych nevymyslela,i když to možná už vyřešili, kdo ví.
viktorka_od splavu zkusim, dik.
já jsem hlavně nikdy nepobrala proč lidi chodí na ten samej film opakovaně
Já se na některé filmy dívám opakovaně kvůli pocitu, náladě, kterou mám, když film sleduju - nebo kvůli hercům /jako třeba Intouchables/, kvůli výpravě; pro mě nevracet se k oblíbeným filmům je stejně nemožné jako neposlouchat opakovaně oblíbenou hudbu...
To je vydařené zpracování. I když samozřejmě Zefirelli je nej
Souhlasím, to je čirá krása... To zpracování s DiCapriem se mi líbilo v době, kdy bych možná Zeffirelliho ještě tolik neocenila - a Leo dal Romeovi prostě civilnější, frackovitější tvář, která se mi líbila... //Ale to už tady zase myslím na Romea a Julii ve Stavovském, na Honzu Budaře a Katku Holánovou, ti byli
...//
Argo
je snad nejvíc napínavej, nervy drásající film, kterej jsem kdy viděla.
Ovšem u dialogů producenta a maskéra jsem se válela smíchy. To dělo do vlastních řad se Affleckovi mimořádně vyvedlo!
Přesně tak... Jak jsem tady psala, nebaví mě krimi, to pro mě napínavé není, ale filmy jako Argo ano.
baltik taky hlasuji pro Kindle, mám a jsem spokojená. Sice nepodporuje tolik formátů jako Pocketbook, ale jak píše continuity , četla jsem hodně recenzí a mám kamaráda se stejnou zkušeností, praská tomu display a neuznávají reklamaci.
Kokoska a si představ, že já jsem tu kolonku našla, ovšem opakovaně mi to hlásilo, že účet zrušit nelze kvůli nějakému cosi a že mám kontaktovat kohosi a blablabla. Dost mě to vytočilo
ale tak mám tam starou adresu, starou dávno propadlou kartu, tak na to asi kašlu, za 8 let jsem to ani jednou nepoužila.
nebo myslíte někdo, že je nutné to řešit?
viktorka_od splavu Malenge z počítače se mi to povedlo. Nejdřív to chtělo nějakou aktualizaci a pak už to šlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)