Černá kočka děkuju za recenzi, já nakonec vytáhla Laskavé bohyně, co už mám doma věčnost. Ale tu zlodějku ukládám do paměti. O tatérovi sem taky zaslechla ale nečetla..
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
nellielovett no, zvlášť když je ta kniha taková, že ji člověk doslová hltá..
Ounz U některých knih jsem zvědavá, jak skončí. U jiných si přeju, aby nikdy neskončily.
A úplně nejhorší jsou ty, co nechceš aby skončily, ale přitom nutně potřebuješ vědět, jak skončí.
Sweet Potato Já čtu knížky opakovaně velmi často, ale já rychle zapomínám děj.
A jaký je ten Šašek? My máme doma ty jeho města a ty jsou teda ![]()
brrr Achjo, tohle jsem fakt intenzivně prožívala v dětství/dospívání s Harrym Potterem, tolik jsem se vždycky na tu knížku těšila, pak ji za den a noc přečetla a na konci byla úplně vyřízená, že je po všem a budu muset čekat na další díl. To byly hezký časy. :) Z poslední doby si ani nepamatuju, že by mě něco až tak bralo, to mi spíš nějaká knížka uvízne v hlavě a čas od času si na ni s láskou vzpomenu, typicky Paměť mojí babičce nebo Hruškadóttir...
Karoleena hruškadotir?
Sweet Potato brrr Jeje
Já sbírám jeho cestopisy, podle zemí, které jsme navštívili. První knihu jsem si koupila v New Yorku, další pak dávám dětem a muži k Vánocům....
Jinak popisované pocity znám taky, přesně to napsala brrr-takové to, když nechceš aby skončily, přitom nutně potřebuješ vědět, jak to dopadne, to je přesně ono!
Ounz Nojo, taková tenká knížka, spíš delší povídka, vyšla v edici Fresh v Labyrintu, napsala to Jana Šrámková a mám takovej dojem, že už pak pro dospělý žádnou knížku nevydala, jen pár pro děti. Dostala za to tenkrát Cenu Jiřího Ortena, takovej příběh o lásce a o smrti, ale fakt hrozně hezkej, obyčejnej a zároveň vůbec ne, no blbě se to popisuje!
Karoleena děkuju píšu si :)
Garfie Haha, my máme doma těch jeho knih asi sedm, tak už vím, kam pojedeme o prázdninách
(s klukama jsem byli jen v Londýně).
@Garfie @Sweet Potatoe Hrozně mě štvě, že jsem nestihla tu jeho loňskou výstavu v Pze. Mám ho fakt ráda
Pravidla zdvořilosti (A. Towles) - New York konce 30. let a život společenské smetánky. Příjemná kniha, akorát hlavní hrdinka měla nehoráznou kliku. Ale rozhodně stojí za předčtení.
Tak v knihovně ji nemají.
Škoda!
Dalia To je škoda, třeba ji dokoupí.
A vidím, že neumím psát, v té citaci mám přeDčtení ![]()
brrr Vidíš, já si toho ani nevšimla. Každý se někdy překlepne. ![]()
Ounz Laskave bohyne mam doma taky vecnost, uz jsem je zacala xkrat cist, pritom se mi docela libi a nejsem schopna to cist.
B. Minier - Noc...zase dobrý
Candance já sem je nakonec nenarvala do kabelky (nejsou malý no) tak mám čtečku a začla sem Hotýlek. Do těch bohyň se pustím hned pak..už je to let, co sem je dostala a pořád je nějak míjím.
Vzpomněla jsem si na odyseu až těsně před spaním. Možná proto mi dal dystopický příběh kanadské okurky docela zabrat. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)