Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 12:07
Reakce na Potrefenáhusa:

Rufatko 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 12:12
Reakce na Zina:

no "města" v uvozovkách :-D 

Rufíček byl hustej, chodil si po poli, měl ten svuj joudíkovskej výraz a najednou cvak a už ji měl. 

Já teda tím masem a kostma krmím docela často, akorát ne v jeden den s granulema, jen se tomu nedá asi říkat barf, ten malej mrazák mě dost limituje, je to jen ta jedna malá polička narvaná lidským. Ale ten větší mrazák výhledově v plánu je, skříňku na něj i máme. Taky pak budu muset na Rufíka něco vymyslet, zatím bez potíží žere jenom meruňky, strouhanou mrkev třeba je schopnej z tý misky vynípat snad po jednotlivejch kousíčkách. 

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 12:55
Reakce na Potrefenáhusa:

šibe ti? ešte záchod im budem dávať. Cheeky mala, ale len kým si zvykla, že može chodiť von, potom už ho ignorovala. Mrchy maju toľko možností, kam si odložiť............

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 12:59
Reakce na nolita:

No jo, no... ved už som vyprchala. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 13:00
Reakce na Janulik03:

jako chápu, potvory malé umí člověka pořádně vytočit... 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 15:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja mu to prikrajuju do balicku, nrz to hodim znova do mrazaku - pri rozmrazovani pak zelenina nabere stavu z masa a mladej mi takhle ji mrkev, petrzel, celer a dokonce snedl i kousek kvetaku (vic jsem nezkousela)

Offline Magráta
7973 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 15:20
Reakce na Zina:

ČB

a Veselí je fakt hrozný, no (teď mají aspoň obchvat)

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 15:46
Reakce na Potrefenáhusa:

My jsme ted měli v dočasným bydení jen takovej ten integrovanej mrazák nad ledničkou, co byl v lednicích z 80. let. To bylo docela hardcore při naší spotřebě, jsem objednávala maso každý týden a ještě jsme jezdili do Lidla. V Praze se dá už koupit přímo v Barfshopech, vyjde to většinou dráž, ale zas u těch malých psů to asi zas tolik člověk nepocítí.

Co jsem si všimla, že se z toho stává teď trend, což dokladujou i barfshopy a bohužel i ceny. Konkrétně kuře vyjde dost často líp v nějaké acki v Penny/Lidlu levněji než v barfshodu, a to i když si objednávám napřímo.

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 15:50
Reakce na Potrefenáhusa:

Ještě teda Belisa té zelenině taky moc nedala, to bylo spíš takový symbolický množství, co snědla, a běhala tu do 10 let. Vím, že to není úplně vypovídající vzorek, ale že i když se všude píše, že zelenina je pro ně hrozně důležitá, tak osobně bych to odmítání až tak tragicky nebrala (ale neberte to, že vás přemlouvám, to jen doplňuju svojí zkušenost).

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 15:56
Reakce na Janulik03:

šibe ti? ešte záchod im budem dávať. Cheeky mala, ale len kým si zvykla, že može chodiť von, potom už ho ignorovala. Mrchy maju toľko možností, kam si odložiť............

No, já ti nevím.. bych jim ten záchodek pořídila.. lepší  ho mít doma pro jistotu  a budou chodit ven, než ho doma nemít a budou chodit za gauč. Za chvilku bude zima, víš , jak jim ofouknou prdelky? 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 16:06
Reakce na Janulik03:

...třeba za křeslo.

Hele, mít kočky domácí (neb obojetné) a nemít k nim záchod je nesmysl. To jim budeš pořád chodit za zadkem a dělat dveřníka?

Offline Isca
4798 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 16:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Pozdravujte pískovnu, jestli půjdete okolo.

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 16:28

Rodiče kočky polovenkovní provozovali bez kočičí toalety, ale pravda je, že když neměl být nikdo doma, tak je vyexpedovali ven.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 17:27

to je hlavní důvod, proč macko packo do bytu přes zlou macechu neprojde, byť se sem poslední dobou velmi tlačí (ochladilo se) - kočičí wc je jedna z věcí, které doma za žádnou cenu nechci (na návštěvě mi nevadí).

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 17:36

Ach jo, zítra s Babetkou na veterinu. Ochrnula na zadní nožičku, problém je, že má jen jednu.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 17:37
Reakce na Allania:

Beruška statečná

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 17:42
Reakce na Jiná Realita:

Já jsem si hodnou chvíli myslela, že se vám do dveří tlačí jeden zdejší diskutér, a přišli mi to docela vostrý. Docela jsem si oddechla, když mi konečně došlo, že máte na mysli vašeho kocoura :-).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 17:50
Reakce na Zina:

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 17:51
Reakce na Allania:

chudinka 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 18:49
Reakce na Allania:

Chudatko, tak snad to dobre dopadne...