Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:36
Reakce na Zina:

musela bych ovšem vymyslet, čím ho předtím omráčit 

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:40
Reakce na Jiná Realita:

Zmetákom. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:44
Reakce na Jiná Realita:

Ja ťa obdivujem, ja už by som mala problém s boxerom  :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:50
Reakce na Zina:

Ty jo, ja som myslela že Cid a Terk majú tak každý 15kg. Trochu mimo som.  Amy má 7,5kg aktuálne, takže to by bola o dosť menšia porcia. Musím si prečítať ešte recenzie na rôzne eshopy kde a čo objednávať a urobím si kalkuláciu ako by to vychádzalo. Hotové balenia rozhodne neplánujem kupovať to už môžem rovno zostať pri granuliach. 

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:51
Reakce na Janulik03:

Zmetákom. 

:-D :-D

A mimochodem,  nejhorší koupání v historii bylo s Elziččiným kolegou! Na jedné straně byla koupelna se sprchovým koutem a tři lidi plný odhodlání a na druhé 55kilo svalů a Bartíčkův odpor k vodě. Nejsem si jistá, kdo tu tehdy vlastně vyhrál bitvu , ale válku rozhodne ridgeback, protože už se pak do konce života taky jen utíral vlhkým hadrem :-D.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:53

vy se mi pochechtáváte, ale víte, jak strašný je vykoupat velkého hyperaktivního psa, kterého nedostanu do vany?  musím mít asistenta, který psa drží a hovoří na něj chlácholivými slovy, já polévám, mydlím, polévám, mydlím a pak polévám polévám polévám, chlupy všude, vody jak na umytí kamionu, pes dva dny mokrý...ještě že aspoň nedělá to, co předchozí psi, kteří šli moji nedokonalou práci hned vylepšit vyválením v kravinci 

koupání psa je má noční můra.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:59
Reakce na Zina:

Jedeme pro něj zítra :). Štěně je 100% kříženec, co se narodil na ulici,  a je zatím v dočasné péči :). 

Až bude doma, tak to tu vytapetuju! Teď ještě ke všemu hlídáme přítelově sestře "krysy", takže máme doma veselo. 

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:00
Reakce na Jiná Realita:

čo skusit umývačku aut?  dáš ho na káričku , popruhy a šup tam sním. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:00
Reakce na GChK:

já že je to to štěně 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:01
Reakce na Janulik03:

budu o tom uvažovat 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:03
Reakce na Jiná Realita:

já že je to to štěně 

Zbarvení budou mít stejné...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:03
Reakce na Jiná Realita:

Ja som raz videla dokument, pani mala asi 4 komodorov. Vždy pred súťažou ich kúpala(už si nepamätám s akým časovým predstaihom), doma mala vyhradenú špeciálnu miestnosť na sušenie kde boli ohrievače a vždy za neaký čas tým psom prehadzovala srsť aby sa sušila rovnomerne. No sranda to bola. Komodor je ale pokojný pes, takže o to ľahšie to mala. 

Amy je taký pupík v malom, neustále v pohybe a to keby mala tak 30kg no dovidenia 

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:05
Reakce na GChK:

Tiež som zauvažoavala, čože je to za rasu? 

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:11
Reakce na Jiná Realita:

Já se vám až tak nepochechtávám, viz popis výše, a tomu vození 70kilovýho landseera do salónu taky předcházely podobný pokusy :-D. Ale v salónu je právě že hodnej a vcelku spolupracuje!

GChK Jé, potkánek, more photos!

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:19
Reakce na Jiná Realita:

a nejde to provést někde venku v rybníku? Já jsem Čendu po proceduře sušila fénem, jinak by usychal taky dva dny. Ale přesně si to pamatuju, jak se ta šílená houně promydlila, kůže byla pořád suchá a pak se to oplachovalo a oplachovalo a furt to pěnilo a konce to nebralo...

Tak já jdu asi na to

Offline Magráta
7973 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:37
Reakce na GChK:

taky jsem si říkala, co je to za psa

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:39

Já plánuju v suterénu domu takovou psí koupelnu ve stylu polootevřený sprchový kout s odtokovým kanálkem a možností vylítnutí na zahradu (už je tam teď prádelna, takže by to nemusel být takovej problém). A koukám, že by z toho možná šel udělat i podnikatelský záměr, že bysme ji za nějaký ty naturálie v podobě čokoládovýho dortu mohli i pronajímat :-D.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 15:55
Reakce na Zina:

Pro krysy chtivé.... Jejich jediná nevýhoda je, ze fakt smrdí... Počet zvířat v domácnosti nám dost raketově roste - z 0 na 3 během pár dnů (Ehm)

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 16:11
Reakce na GChK:

Děkuju za fotky! Potkácni jsou super a nepřišlo mi teda, že smrdí, když se jim poctivě čistí, pokud jim teda člověk nezabořil nos do kožichu. To s myšima do bylo horší, chovala je kamarádka a u těch mi přišlo, že jsou fakt cítit samy od sebe.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 16:59

rostou