Godzillu na něj!
Chlpáči a iné
Centralni distribuce kocek nikdy nespi a k mym rodicum je vic nez stedra, momentalne jim vcera nadelila paty kus. Ptam se tedy-nechcete nekdo kotatko? Mourovate, pry "naprosto nadherne", zrejme je to kocicka. Blizsi info nemam, zatim je plache a dozobava z misek starsim soukmenovcum. Nevypada vsak, ze by zahradu rodicu hodlalo opustit, jinx starsi je z toho vsak trosku na studeny obklad :D kdyby nekdo mel zajem, piste.
Zdravím veškeré zvířecí osazenstvo a jejich páníčky a představuji naše nejnovější přírůstky ![]()

Ach tie sú nádherné ... ňu ňu ňu ![]()
![]()
![]()
To je konec toto ![]()
ty jsou ![]()
To je ale nadělení. ![]()
![]()
jéééé ňuňu ![]()
![]()
![]()
![]()
Ach, ti jsou!
Neměla jsem je vidět, pořád se těm fotkám vracím.
Ňu ňu ňu ![]()
Ješiiišiii ![]()
![]()
Asi to nechceš slyšet, ale my máme pět a je to super
(taky k nám tak postupně přišli..)
včera takhle okolo desáté večerní se mi to uplně super nezdálo... a to ještě ty mrchy s plnýma pupkama zíraly jako že by si daly ještě, ale nebylo by tam něco onačejšího než srdíčko a zvěřina?![]()

Dobrá řeznická práce, kocouři se už asi ke kapsičkám nevrátí :-D. Já jsem proti vám žabař, ale zase jsem si kvůli čoklům skoro ve čytřceti koupila svoje první nůžky na drůbež.
Zvěřinu berete odkud? Já když ji zahlídnu, tak za ceny, který nejsem při naší spotřebě ochotná zaplatit.
já když takhle něco krájim, tak mi mezi tělem a linkou pochoduje po zadních hlasitě předoucí kocour, šlape mi po nohách, šátrá pacičkou po lince a snaží se něco, cokoli, napíchnout na dráp.

krmení želvy to nahoře
tohle to bylo http://www.masopropsy.com/zverina/3150-zverina-kousky-1kg-falco-.html
byly v tom teda kusy ledasčeho, i sražené krve, mně to teda nijak zvlášť nevadí ale asi třikrát jsem pak všecko dezinfikovala, to je jediný negativum
psové ale takovej balíček asi shltnou na posezení...
chudáček hladovej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)