drbání na břiše byl jediný způsob, jak ji přimět, aby byla chvíli v klidu ![]()

drbání na břiše byl jediný způsob, jak ji přimět, aby byla chvíli v klidu ![]()
Krásná. A ten blažený výraz!
![]()
To je zlatíčko ![]()
nevynechá jedinou příležitost k mazlení nebo drbání na břiše, jakmile vejdu na dvůr, hned se mi motá kolem nohou. bohužel se mi na ni podařilo několikrát šlápnout
![]()
Panička ho jezdí navštěvovat, vozí dobroty a má radost, jak se mu dobře daří. Je ráda, že je mu u nás dobře. Kdybychom jen naznačili, odveze si ho. Ale to mu zatím nemůžeme udělat ![]()
jééé jak se tváří ![]()
Super, nějak jsem věřila, že to tak dopadne..... jste skvělí ![]()
Máte tip na dog friendly kaviareň s naozaj dobrou kávou v širšom centre Prahy?
Ta je krásná :-).
Důchodce se u vás má super, normálně mě to dojalo skoro k slzám. ![]()
já mám ráda kavárny mamacoffee (Vodičkova, Londýnská, nám. Jiřího z Poděbrad, Sokolovská) a jejich partnerský kavárny (Café jedna ve Veletržním paláci - to je moje oblíbená a tam jsem vlastně s Rufíkem byla několikrát nebo Pod lipami nahoře na Letné), ale přiznám se, že do centra Prahy s Rufíkem skoro vůbec nechodím, takže úplně najisto v tomto ohledu doporučit nemůžu. Ale teda podle mě jsou dneska asi všechny pražský kavárny dog friendly :-D
A pak ještě cukrárno-kavárna Alchymista na Letný vedle Sparty a ta je cat friendly (maj nádhernou zahradu ve vnitrobloku a výborný dorty (obecně to moc nejím, ale jejich jablečnej koláč mi přišel fakt top)
To je ale roztomilý jezevčík ![]()
Boňule dnes slaví tři léta na světě! (Oslava byla už v sobotu.)

To vypadá na povedený večírek...gratulace!
mám pocit, že na kdejaké vaší fotce je nějaká zednická lžíce nebo něco, co vypadá podobně ![]()
Boňule dnes slaví tři léta na světě! (Oslava byla už v sobotu.)

Hrozně to letí, si ji pamatuju jako štěně! A samozřejmě gratuluju!
Edit: Ten vyprošťovák tam! :-D
bože, já vám ty psí fotky tak závidím. proč náš pes taky nemůže prostě jen tak ležet, aby se dal vyfotit? on i když náhodou leží, tak v okamžiku, kdy se někdo přiblíží, okamžitě vyskočí, začne sebou mlet, šít, kvičet, běhat...a konec klidu, konec focení. začnu mu vařit makový odvar ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.