jj... sloni jsou úžasná zvířata
Chlpáči a iné

On si vás asi víc váží, že vás vidí, já mám sice psy skoro pořád maximálně na metr od sebe, ale když jsem včera byla 10 minut u sousedky, tak mě po návratu vítali, jak kdybych se vrátial z cesty kolem světa :-D. Jiank fotky dělám většinou tak, že dám sedni nebo lehni, jinak to vyfotit, ještě když jsou dva a černí, se mi taky většinou nedaří.

jeden chudák nepodrbanej a druhej chudák vobtěžovanej

Já nemám slov
.
Vyřídím!
To jsou zahradnické lopatky :)
Boňule byla taky dlouho nevyfotitelná, ale časem se nám to daří nějak koordinovat, ale je fakt, že člověk by musel mačkat spoušť v podstatě nonstop, co je se psem.

hele ale co voni dělaj, když zrovna člověk má ten mobil někde přes tři místnosti...![]()
ale voni něco strašně vtipnýho dělaj skoro pořád, já nevim, kam na to furt choděj ![]()
tady to jeden trefil ještě líp než Rufíček s Bonnie, z útulku rovnou do Elysejskýho paláce :-D

Prajeme Bonnie všetko najlepšie.![]()
(Asi 20 minút som tu bastlila fotku s prianím ale aby nebolo že opakujem po huse tak ju sem nedám )
tady to jeden trefil ještě líp než Rufíček s Bonnie, z útulku rovnou do Elysejskýho paláce :-D

První vořech, to de ![]()
Ďakujem za tipy, ja som so psom v Prahe nikdy nebola tak netuším ako sa tam na psov tvária. Cukráreň ma príliš neláka, to radšej zájdem na zmrzlinu. Pôvodne nebolo v pláne že pôjde aj Amy ale na poslednú chvíľu padlo stráženie tak si urobí výlet do Prahy. Hádam to prežijeme
jo, to by člověk musel nosit mobil pořád u sebe... nedávno jsem přišla do ložnice, na posteli stála Vik rozkročená nad ležícím Matesem, tak jsem řekla jen "pardon" a odešla jsem potichu pryč ![]()
Kdy tu budete? :)
Od zajtra do piatku ![]()
no ale neni cukrárna jako cukrárna :-D (ona je to spíš kavárna, jen tam maj ty zákusky)

Tak dobre teda
Jaaj :( to jsem presne zrovna u nasich
tak to gratuluju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)