Cervanek Ylang? Som samé ucho!!!
Guerlain
Agua Allegoria Flora Cherrysia
Kvetoucí sakury nejen pro Japonky. Třešňový květ je tady zpočátku sytý, podpořený guerlainovským bergamotem, s jemným hruškovým a melounovým podtónem. Ze sytě růžového květu se pak stává pastelově růžový díky růži, fialkovému pudru a čistému mýdlovému pižmu. Příjemná nevinná jarní vůně, která se dobře hodí do řady AA, kde nikdo neočekává výdrž delší než dvě, tři hodiny.
A mám první referenci ke Cuir Intense, je prý hodně maskulinní, naolejovaná kůže a benzín.
To jsem u tohoto složení tak úplně nečekala, ale každopádně vyzkouším na vlastní kůži, až to bude možné.
blackviolet na tuto AA jsem zvědavá... tak jsem moc ráda za recenzi... díky. To zní dobře, jen se docela bojím toho melounu.
Paris Já melouny nemusím, ale tady mi vůbec nevadí, jenom trochu doplní ten ovocný nádech.
blackviolet tak to jsem ráda. Díky moc.
blackviolet To nezní marně. A jak je to tedy s touhle AA. Je letištní nebo je k vyzkoušení a dostání běžně?
wendulka Je běžně k dostání.
blackviolet Díky za fajn zprávu
.
MITSOUKO slaví letos 100 let od svého vzniku. Tady je "nástřel" podoby slavnostního flakónu.
Obsahem flakónu 75 ml byl měla být pafémová voda. Zdobení zajistila japonská umělecká dílna Hakuichi a (technika Chirashi).
Počet flakónů je limitovaný (kolem 3.000 ks), cena 650 €

(fotka: Christian Salfer)
domenica Moniko, víš už něco o nové vůni z L´Art et Matiere "Embruns d´Ylang" - má údajně vyjít v červenci? Další lákadlo na obzoru - protože ylang bude v řadě LAM určitě krásný a zvlášť v lětě.
Já se nesmírně těším. Ano červenec, možná malinko dříve. Guerlain s ylangem umí, takže něco málo z Aqua Allegorie Ylang Vanille, něco málo z Metalys... třeba...
blackviolet To nezní marně. A jak je to tedy s touhle AA. Je letištní nebo je k vyzkoušení a dostání běžně?
Tentokrát je celá nová trojice - Ginger Piccante/Flora Cherrysia/Coconut Fizz uvedena najednou a k dostání běžně.

domenica Ten limitovaný flakón je nádherný, ale něco pro normální smrtelníky by nebylo?
domenica sranda je, že aj u nás aj v Čechách som videla vždy len tie dve, bez Cherry.
domenica Ten limitovaný flakón je nádherný, ale něco pro normální smrtelníky by nebylo?
a toto tiež by ma zaujímalo.
slniecko u nás jsem bohužel neměla štěstí ani na jednu z nich. Flora Cherrysia mě láká, ale ještě víc Ginger Piccante. Chodím do špatných parfumerií. Ale tady v okolí to je celkově slabé.
Paris mne sa zdá, že boli v Marionaud. Teda Ginger a Coconut.
slniecko díky moc. Naposledy, když jsem tam byla, tak neměli. Je na čase zajít tam znovu. ![]()
A cena pořád kolem těch 310 eur v té barevné vcelce nebo to šlo nahoru?
Ano, cena zatím stále 310 eur. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)