Korsičanka Neprozradili, ale Google ano
. Zlatý Baccarat
.
Chanel
whiskas To já vím, kolik stojí ve světě, ale zajímaly mě ty jejich ceny. Jestli má smysl po nich pátrat třeba na ebay![]()
wendulka Sama o sobě - jako parfém, by se mi taky nelíbila, ale jako interiérová vůně by byla myslím fajn.
Korsičanka Neptala jsem se, ale předpokládám, že budou ty ceny stejné? ![]()
Korsičanka Jedině ji naporcovat
-
Korsičanka whiskas Od Santa Maria Novella mají ceny stejný jako oficiální
.
Já ani jako bytovej, ale vím, že spousta lidí má vůni pot pourri moc ráda, o čemž svědčí i to, že v Santa Maria Novella zabírá v podstatě tu samou část sortimentu jako granátové jablko. Já mám tu jejich svíčku ve tvaru růže, ale ta je tak krásná, že se mi skoro nechce ji vůbec zapalovat. A ještě chci tu Relax.
Jen tady jsme s tím malinko OT. Chtělo by to spíš vlákno Dea Orh .
wendulka Díky za založení nového vlákna
.
Tak v Sephoře na Václaváku i v Sephoře v Palladiu mají Chanel No.5 Red Edition vyprodaný, mají jen L'Eau. V Douglasu na Václaváku mají, ale dle prý nového nařízení nedají na tento Chanel slevu 20%, a to ani s kupónem. V Douglasu v Palladiu je k mání se slevou 20% za 3559,- , tam s tím takové štráchy prodavačky nedělaly.
V Douglasu na Příkopech jsem se už neptala, tam jsem zkoumala exklusivky. Tělový krém, který je v sadě u 75 ml balení je bez vůně, zkoušela jsem ho na ruce, normální krém![]()
zdensy Ano, ten krém je neparfémovaný. Ale za normální bych ho neoznačila. Slouží jako podkladový pro všechny vůně Chanel. Jenom s ním na mně 28 La Pausa držela déle. S normálním krémem jsem měla smolíka
.
wendulka , pro mě krém nemá význam, nestříkám se na kůži, pokud to tedy jde
. Normální, to byla nadsázka![]()
Ta limitovana edice v cervenem flakonu je vuni klasicka petka nebo nejaka taky limitka? Mam trochu rymu a nepoznam to, kdyby vune byla stejna, koupila bych si ji. Diky.
jinx Mně se zdá dokonce trochu lepší
Srovnávala jsem ji s č.p.![]()
Korsičanka to ti preju, ale neodpovida to na mou otazku. Jde mi o edp.
jinx Tím jsem ti chtěla sdělit, že RED je trochu lepší než klasická No.5 EDP ![]()
...taky jsem měla ten pocit, připadá mi měkčí...
zrovna mam na kazde ruce jednu a neprijdou mi uplne stejny.. jestli to nebude ale psychicky;-) flakon je krasnej
viktorka_od splavu U tolika žen - už jsi 5., jež mají ten dojem, to asi nebude psychické:) Ale já nemám zatím možnost srovnat s "průhlednou" variantou flakonu EDP.
Korsičanka tak potvrzuju - resp potvrdil mi to syn. byla jsem v sephore a pro porovnani si dala fakt jen ty dve. no a na klasiku rika to co ja - fuj mydlo
druha pry hezci:P
viktorka_od splavu Tak už i chlap![]()
![]()
Korsičanka spis chlapecek, ale nos ma dobrej![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)