domenica Moni, myslíš na jejich webovkách nebo v buticích Chanel?
Chanel
Ja ho koupila za asi za 3500 Kc s 20% slevou od Sephory na Black Friday. Sla jsem se v patek na flakon jen podivat a prodavacka se me zeptala, zda mi neprisel kod. Prisel, ale samozrejme jsem to vytesnila... tak jsem poprve koupila sama sobe darek pod stromecek ![]()
na jejich webovkách a v jejich buticích
Lamicka Tak to gratuluju, ten se ti povedl![]()
Také gratuluji
, za tu cenu bych ho brala hned. V Ostravě zatím v Sephoře není, bohužel ![]()
Korsičanka Tana1112 Dekuji. Mam radost. Krom toho, ze mam Chanel 5 rada, tak mam slabost pro flakony. Mama cely zivot pouziva NR L air du Temps a ja se jako dite hrozne rada probirala prazdnymi flakony, rovnala je podle velikosti a ocuchavala. Kdyz nasi rekonstruovali dům, tak se ta krabice ztratila :(
Lamicka Ach, jo, to jsou nemilé ztráty, že? Mně chybí celý dům, v němž jsem prožila dětství...Co naděláš![]()
Kdo touží po "pětce" v rudém flakónku - od pátku do neděle v Douglasu 20% sleva ![]()
Tana1112 Ale ne v eshopu - tam se mi žádná chanelka nezjevuje:(
Korsičanka Parfémy zn. Chanel v eshopu Douglas ani Marionnaud neprodávají. Žádné
.
Tana1112 Lumpi
Zítra se na ni poptám, popř. omrknu v Praze.
a ja se musim priznat, byt mam k Chanelu a Petce obzvlast velmi chladny az negativni vztah... porad to zkousim a tentokrat se mi dostala pod kuzi! sice jen toaletka L ´Eau, ale vazne uvazuju ze na jare ji budu potrebovat![]()
Tak červenou krásku mám doma ![]()

Tana1112 Gratulujem Táni![]()
milacka Děkuji. Nakonec jsem ji dnes ulovila s 20% slevou v Douglasu ![]()
Tana1112 Gratuluju!!! Takže sleva platí už dnes?
Korsičanka Asi jo...i když to nikde neprezentují...
Tana1112 gratuluji k úlovku.
Pětka v tomto flakónu je vskutku kouzelná, 100 ml je dobrá velikost a pocitově mi nějak víc chutná - to bude asi jen zdání. Dlouho jsem ji neměla.
(Flakón jsem kupovala minulý týden na letišti v Šanghaji, nejprve jsem si myslela, že je to jen akce pro Čínany, kteří červenou barvu milují - je pro ně symbolem štěstí, o to větší je moje radost, že je to letošní akce pro celý svět.) Třeba bude teď vycházet každý rok v nějaké jiné barvě - uvidíme?
Pětka v tomto flakónu je vskutku kouzelná, 100 ml je dobrá velikost a pocitově mi nějak víc chutná - to bude asi jen zdání.
Třeba bude teď vycházet každý rok v nějaké jiné barvě - uvidíme?
Dnes jsem červenou pětku zkusila v Douglasu, a také se mi zdálo, že je lepší, jakoby více jasmínová. Vzápětí jsem porovnala s čirým flakonem a pocit zůstal.
V jiné barvě každý rok, jenom to ne![]()
Tana1112 , v Douglasu na Václaváku mi dnes nabízeli možnost odečíst 600,- ze základní ceny.
V Sephoře hned naproti mínus 20%
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)