Korsičanka uvidíme.
Ale myslím, že zůstanu u klasiky. Podle recenzí je Essence víc krémová a bílokvětinová. Mně vyhovuje svěžest té původní. Ale zvědavá jsem moc a na vyzkoušení se moc těším.
Chanel
Mně nová Essence po rozvonění výrazně připomíná 5th Avenue od E. Arden....
Lu Já ji vzápětí umyla, tak nemohu soudit![]()
Korsičanka wendulka Já jsem to tušila, že to nebude žádný zázrak, ale ten dovětek Essence ve mně vzbudil naději, že bude hustší a intenzivnější. I díky recenzi jerry už čekám jen líbivku podobnou originálu.
blackviolet No, uvidíš sama![]()
Korsičanka No já nakonec také myla
.
Vyzkoušela jsem ji včera, na papírek, a za mě lepší než původní Gabrielle, asi tak o 100%, ale i tak nic pro mě.
Lu No, však jsme stejná krevní skupina![]()
Prosím, jaké máte zkušenosti s tělovými mléky a krémy k vůním Chanel. Zkoušel někdo mléko Allure Sensuelle nebo Coco Noir?
Dalia mala som telový krém Coco Mademoiselle a bol úžasný. Keď som bola zamilovaná do “slečny”, nechýbalo mi ani tuhé mydlo a vlasová hmla. Znásobujú vôňu a určite odporúčam.
milacka Jak tady ležím a kape do mě ten jed, pocítila jsem nutkavou potřebou udělat si radost. Právě jsem tedy odklikla tělové mléko Allure Sensuelle a tělový krém Coco Noir. Ovšem dlouho jsem rozmýšlela, protože mě lákají i ostatní vůně. Tak třeba o Vánocích bude něco dalšího...
Co se týče vlasových mlh, tak mám Coco Mademoiselle, Chanci a Chanci Tendre. Jenže ty za chvíli opět nevyužiju. ![]()
Dalia Však až narostou, jako když je najdeš
![]()
Dalia presne ako píšeKorsičanka narastú ti nové krásne vlasy a potom príde aj ich čas Dali, neboj, dočkáš sa ![]()
milacka Tak už se těším z mléka a krému. Voní intenzivně a krásně.

Dalia Zdá se mi, že je má Chanel lepší než vůně samé![]()
A Guerlainovo mléko Mon je taky skvělé
Ještě musím pochválit Malleho a Kurkdjianova body milk!Mají skvělou výdrž. Kéž by většina značek k vůním tento doplněk vytráběla!
Korsičanka Měla jsem před časem mléko LVEB a to bylo moc fajn. Krém Coco Noir je úžasný! Je hustý s decentní, ale zároveň intenzivní vůní, která tedy opravdu drží. AS voní také moc hezky, jako podklad pod vůni bude skvělý!
Poslední z chybějících luxusních stánků v Praze už má svou adresu - butik Chanel bude od jara na adrese Pařížská 22.
domenica Jupí! Díky za prima zprávu![]()
domenica Bylo na čase
!
V pátek jsem se jen na skok dostala do Douglasu na Příkopech,
kde mají jediný čistý parfém Les Exclusifs de Chanel
Coromandel a vyzkoušela jsem ho - je to krása nebeská
(voněl mi až do druhého dne do rána)

navýšení ceny zde mi vychází cca o Kč 300,00 - podle toho jak počítají směnný kurz.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)